Regidor d'Acord per Guanyar i un veí de la zona veient les deficiències
Regidor d'Acord per Guanyar i un veí de la zona veient les deficiències

Des del grup municipal es fan ressò de les queixes veïnals i demanen a l’Ajuntament que netege la zona, asfalte les vies i reforce la il·luminació

El grup municipal Acord per Guanyar ha recopilat i traslladat al Consistori un ampli llistat de deficiències als carrers Violí Nou i Colón, gràcies a les aportacions dels veïns i veïnes de la zona nord de la localitat.

Trams residencials sense asfaltar, acumulació de fem i vegetació en la via i en els solars colidantes als habitatges i falta d’il·luminació, són algunes de les queixes dels residents.

“Hem estat als carrers Violí Nou i Colón veient les mancances que els veïns i veïnes ens han comunicat. Esta àrea està repleta de matolls, plàstics, llandes, botelles de vidre i un altre tipus de fem amb el qual han de conviure en el seu dia a dia les persones que viuen ací. Hem sol·licitat que es netege les àrees municipals i que es requerisca la neteja als propietaris dels solars privats, que es retire la processionària dels pins, les restes de desbrossament sense recollir i que s’incorporen més fanals”, afirma el regidor Josep Antoni Conejero.

“També ens sumem a la petició dels veïns perquè l’Ajuntament arregle el paviment en Violí Nou, on residixen moltes persones majors, algunes d’elles amb dificultats de mobilitat i que necessiten caminadors. El mal estat de la calçada que està sense asfaltar impedix que puguen transitar pel carrer. Fins i tot s’ha donat el cas de persones majors que han caigut per este motiu i han hagut de ser traslladades a l’hospital, com és el cas d’una veïna que viu en este carrer”, afig l’edil.

A més, des del grup conformat per Compromís, l’Esquerra i Esquerra Unida traslladaran al Govern algunes propostes veïnals com la possibilitat que l’Ajuntament realitze un conveni amb els propietaris del solar situat al carrer Violí Nou per a ser utilitzat com a aparcament. “Tal com s’ha fet en altres zones del poble i ja que Lourdes Aznar ha anunciat que es reobrirà l’Escola-Taller, ens sembla una bona idea que este solar abandonat es puga utilitzar perquè els seus usuaris puguen aparcar, així a més asseguraríem que la zona i l’entorn de l’Escola-Taller estiguera en bones condicions higièniques, tal com es mereixen els veïns i veïnes”, assenyala Conejero.