El regidor Marcelino Giménez en un dels parcs infantils de Crevillent que es troben en un estat molt deficient, com és este de Coral Crevillentina
El regidor Marcelino Giménez en un dels parcs infantils de Crevillent que es troben en un estat molt deficient, com és este de Coral Crevillentina

Des d’Acord per Guanyar critiquen que per a Lourdes Aznar “hi ha barris de primera i de segona” i exigixen al bipartit que substituïsca els jocs infantils de la Plaça de la Comunitat Valenciana, Jardins Miguel Hernández i Coral Crevillentina, els quals ja estaven pressupostats pel Govern del Canvi i es troben en pitjor estat

El grup municipal conformat per Compromís, l’Esquerra i Esquerra Unida de Crevillent ha retret a l’actual equip de govern l’eliminació de la inversió destinada a renovar tres dels parcs infantils de la localitat que en pitjor estat es troben: el de Jardins de Miguel Hernández, Jardins Coral Crevillentina, i el situat en la Plaça de la Comunitat Valenciana.

En el seu lloc, amb la partida de 112.000 euros reservada per a este fi pel Govern del Canvi, el bipartit PP-Vox ha decidit canviar una única àrea infantil, en este cas la de carrer Havaneres, i s’està plantejant destinar la resta de fons a col·locar una coberta en un altre parc, també de la zona centre.

Per a Acord per Guanyar, esta decisió demostra que per a Lourdes Aznar “hi ha barris de primera i altres de segona, una altra prova de l’abandó dels barris perimetrals del nostre poble i de les nostres pedanies”.

“Ens alegrem que s’haja modernitzat el Parc d’Havaneres i exigim que es faça el mateix en els tres que havíem planificat. Els xiquets i xiquetes que residixen en Ronda Sud i que juguen en la Plaça de la Comunitat Valenciana també es mereixen gaudir de zones infantils noves. No s’entén baix quin criteri han decidit tirar cap arrere el canvi d’estos tres parcs quan ja estaven pressupostats i a la vista està que necessiten ser substituïts amb Urgència, ja que alguns fins i tot suposen un perill per als xiquets per les greus deficiències”, assenyala el regidor d’Acord per Guanyar Marcelino Giménez.

“Malgrat la pandèmia, durant la legislatura anterior vam renovar set parcs infantils i creiem necessari continuar en esta línia. Per això li demanem a l’actual regidor, David Amorós, que ho faça possible i que, com a mínim, es reserve en el pressupost de 2024 –que encara no ha sigut presentat–la mateixa quantitat que havíem destinat a este efecte en 2023”.