La victòria de la gent

Crevillent, 6 de juny. Els col·lectius locals de Compromís, EUPV i Podemos van realitzar, ahir diumenge,un acte de convivència  al Centre Medi Ambiental Els Molins, per començar a calfar motors, i per donar a conèixer la coalició Compromís-Podemos-EUPV: A la valenciana en el municipi.

 

Aquesta jornada de convivència, va tindre molta acollida, ja que més de 80  persones van gaudir d’un dinar a l’aire lliure envoltats de naturalesa i compartint un objectiu comú: La victòria de la gent.

Els representants de cada partit, junt al candidat al Congrés, Ignasi Candela van expressar davant tots els participant la seua lluita per poder aconseguir un Govern nou, sense corrupció, amb il·lusió i amb la lluita de tots, un govern “A la valenciana”.

“A la valenciana” és més que el nom del govern de coalició que proposem. És sobretot un estil, una manera de fer les coses. És la capacitat d’arribar a acords entre sectors diferents amb l’objectiu d’atendre les necessitats i els problemes de la gent corrent. És per això que s’ha donat aquesta candidatura comú. És per això que s’ha expressat la voluntat de seguir sumant després de les eleccions. És per això que s’ha insistit fins a l’últim moment en fer una candidatura conjunta més amplia al Senat per trencar la majoria del PP.

Es proposa més que una candidatura, és un projecte de país per a les properes generacions, un país del que poder sentir orgull. Afrontem unes noves eleccions, sabem que vivim un moment històric, un d’eixos moments que condensa anys en dies. Els qui volien aturar el canvi polític no ho han aconseguit, no han pogut blindar les institucions per a impedir-nos l’entrada, ni han aconseguit tampoc formar un govern dels de sempre.

Hem conformat una candidatura que suma persones, esforços i voluntats. Perquè som el vot que sumant multiplica. Perquè el 15M i la Primavera Valenciana ens van ensenyar que és molt més allò que ens uneix que allò que ens separa. Venim de llocs diferents i tenim un objectiu comú. Garantir els drets de tothom front als privilegis d’uns pocs. Perquè som l’única candidatura capaç de guanyar les eleccions al PP de les retallades i de la corrupció.

 

La victoria de la gente

Crevillente, 6 de junio. Los colectivos locales de Compromís, EUPV y Podemos realizaron, ayer domingo,un acto de convivencia al Centre Medio Ambiental Los Molinos, para empezar a calentar motores, y para dar a conocer la coalición Compromís-Podemos-EUPV: A la valenciana, en el municipio.

Esta jornada de convivencia, tuvo mucha acogida, puesto que más de 80 personas disfrutaron de una comida al aire libre rodeados de naturaleza y compartiendo un objetivo común: La victoria de la gente.
Los representantes de cada partido, junto al candidato en el Congreso, Ignasi Candela expresaron ante todos los participante su lucha para poder conseguir un Gobierno nuevo, sin corrupción, con ilusión y con la lucha de todos, un gobierno “A la valenciana”.
“A la valenciana” es más que el nombre del gobierno de coalición que proponemos. Es sobre todo un estilo, una manera de hacer las cosas. Es la capacidad de llegar a acuerdos entre sectores diferentes con el objetivo de atender las necesidades y los problemas de la gente corriente. Es por eso que se ha dado esta candidatura común. Es por eso que se ha expresado la voluntad de seguir sumando después de las elecciones. Es por eso que se ha insistido hasta el último momento al hacer una candidatura conjunta más amplía en el Senado para romper la mayoría del PP.
Se propone más que una candidatura, es un proyecto de país para las próximas generaciones, un país del que poder sentir orgullo. Afrontamos unas nuevas elecciones, sabemos que vivimos un momento histórico, uno de esos momentos que condensa años en días. Quienes querían parar el cambio político no lo han conseguido, no han podido blindar las instituciones para impedirnos la entrada, ni han conseguido tampoco formar un gobierno de los de siempre.
Hemos conformado una candidatura que suma personas, esfuerzos y voluntades. Porque somos el voto que sumando multiplica. Porque el 15M y la Primavera Valenciana nos enseñaron que es mucho más aquello que nos une que aquello que nos separa. Venimos de lugares diferentes y tenemos un objetivo común. Garantizar los derechos de todo el mundo frente a los privilegios de unos pocos. Porque somos la única candidatura capaz de ganar las elecciones al PP de los recortes y de la corrupción.

 

Arxivat en: Eleccions Generals 26J

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *