Benvolgut/a amic/a.

Dimecres que ve 28 d’octubre gaudirem de la presencia en Crevillent del Director de Política Educativa de la Generalitat Valenciana Jaume Fullana Mestre a fi d’informar a tots els nostres veïns i veïnes així com als diferents membres de la comunitat escolar de Crevillent, de la nova política educativa valenciana. En aquesta xarrada-col·loqui s’informarà de la “Xarxa de Llibres”, de l’ampliació de l’educació infantil 0-2 anys, de la jornada contínua, així com d’altres iniciatives en matèria d’educació que s’implantaran pròximament per part del nou Consell de la Generalitat.

Aquest acte organitzat pel Grup Municipal de Compromís per Crevillent, es important ja que es donaran a coneixer les noves polítiques educatives, al mateix temps es podràn aclarar tots aquells dubtes sobre les primeres mesures que està adoptant en la matèria d’aquest Consell i suggerir noves idees que permeten aconseguir una educació pública i de qualitat per a tot l’alumnat d’aquest país.

Aquest acte ve a ser el començament d’una sèrie d’activitats que des del Grup Municipal de Compromís per Crevillent i des del col·lectiu local es van a realizar periòdicament per a donar a conèixer les noves polítiques per a les persones des de la Generalitat Valenciana.

La Xarrada-col·loqui tindrà lloc dimecres que ve 28 d’octubre a les 19.00 h. en la Casa Municipal de Cultura ”José Candela Lledó”

Una salutació

Bienvenido amigo/a

El próximo miércoles 28 de octubre disfrutaremos de la presencia en Crevillent del Director de Política Educativa de la Generalitat Valenciana Jaume Fullana Mestre al objeto de informar a todos nuestros vecinos y vecinas así como a los distintos miembros de la comunidad escolar de Crevillent de la nueva política educativa valenciana. En esta charla-coloquio se informará de la “Xarxa de Llibres”, de la ampliación de la educación infantil 0-2 años, de la jornada continua, así como de otras iniciativas en materia de educación que se implantarán próximamente por parte del nuevo Consell de la Generalitat.

Este acto organizado por el Grupo Municipal de Compromís per Crevillent es importante ya que se darán a conocer las nuevas políticas educativas, así como poder aclarar todas aquellas dudas sobre las primeras medidas que está adoptando en la materia este Consell y sugerir nuevas ideas que permitan conseguir una educación pública y de calidad para todo el alumnado de este país.

Este acto viene a ser el comienzo de una serie de actividades que desde el Grupo Municipal de Compromís per Crevillent van a realizar periódicamente para dar a conocer las nuevas políticas para las personas desde la Generalitat Valenciana.

La Charla-coloquio tendrá lugar el próximo miércoles 28 de octubre a las 19.00 h. en la Casa Municipal de Cultura. ”José Candela Lledó”

Un saludo

 

 

José Manuel Penalva Casanova

Diputat Provincial i Portaveu del Grup Municipal de Compromís per Crevillent

Diputado Provincial y Portavoz del Grupo Municipal de Compromís per Crevillent