Crevillent a 24 d’abril. La Junta Electoral de Zona, per unanimitat ha resolt desestimar la impugnació del PP contra l’anunci que Compromís per Crevillent va realitzar de l’acte de presentació de la candidatura, conforme arreplega la instrucció 3/11 de la Junta Electoral Central.

Aquesta resolució posa de manifest que Compromís per Crevillent va interpretar correctament la llei electoral i es va ajustar a dret.

D’altra banda, el PP ha evidenciat, amb la seua impugnació i sobretot amb les declaracions realitzades divendres passat mala fe, perquè va voler boicotejar l’acte de presentació de la nostra candidatura posant-la en dubte unes hores abans de la seua celebració.

Una vegada més el PP i el Sr. César Asencio tenen un concepte de la democràcia i de les eleccions molt particular ja que es nega a contrastar els seus programes i els seus candidats en igualtat de condicions, només vol competir quan obté avantatge, quan té el doble o el triple de temps en els mitjans, quan utilitza dotze mil euros de diners de tots els veïns de Crevillent per al autobombo com va succeir amb la memòria de gestió, o quan alça els carrers o promet projectes setmanes abans de les eleccions, en alguns casos a gratcient que no pot complir.

Per a Penalva, Portaveu Municipal de Compromís per Crevillent i Candidat a l’Alcaldia ha manifestat que lamenta que al PP li moleste que els veïns i veïnes de Crevillent coneguen els qui són els candidats que podran triar en les pròximes eleccions municipals i autonòmiques i intente infructuosament desmerèixer un acte que va ser una autèntica manifestació que el canvi està en marxa.

Finalment, ha indicat que el que ha de fer el Sr. César Asencio és donar la cara i no enviar a realitzar declaracions fora de lloc, als seus regidors. El que ha de fer és demostrar valentia política i debatre en igualtat de condicions amb la meua candidatura. Públicament li repte al fet que debata amb mi sobre el futur de Crevillent, sobre projectes i formes de govern que açò sí que interessa a la ciutadania i no els ardits polítics per a guanyar avantatges electorals que ja no enganyen a ningú.