Penalva aconsegueix l’aval del 94% dels votants a les primàries per a l’Alcaldia de Crevillent

José Manuel Penalva serà el pròxim candidat a l’Alcaldia de Crevillent amb l’aval del 94% dels votants, després d’escrutats els vots d’internet i els vots en l’urna.

Penalva ha manifestat la seua satisfacció pels resultats, fonamentalment, com s’ha desenvolupat aquest procés de democràcia participativa on qualsevol ciutadà que ha volgut, ha pogut triar als nostres candidats directament.

Afig Penalva que aquestes Primàries ens han ensenyat molt, potser el més important i és que la gent vol canvis en les formes de fer política, on els ciutadans siguen el centre de la nostra atenció i no els interessos d’uns pocs i, des de Compromís, estem disposats al fet que açò siga així a partir del pròxim mes de maig en el qual els ciutadans tindran l’oportunitat de canviar el Govern Municipal i el de la Generalitat. Mil vegades gràcies pel suport rebut, així ha finalitzat la seua intervenció manifestant que és un dia històric per a la política crevillentina.

A les dues de la matinada del diumenge, va acabar l’escrutini de la resta de la llista on l’ordre establit pels ciutadans ha sigut el següent: en primer lloc, ha sigut per a l’actual regidora de Compromís Aitana Mas, el segon lloc per a Jesús Ruiz, el tercer lloc per a la regidora Dory Cortés, quart lloc per a Marcelino Giménez, el cinquè lloc per a Javier Riquelme, en sisè lloc Eloy Candela, en setè lloc Francisco José Candela i seguint en l’ordre Coral Mestre, Mercé Iborra, Trinidad Candela, Rosa Gómez i Nuria Puigcerver.

Tot un èxit de participació en aquest històric procés de primàries de Compromís per Crevillent en les quals van votar 443 persones el que suposa una participació de més del 70% del cens d’inscrits.


José Manuel Penalva será el próximo candidato a la Alcaldía de Crevillent con el aval del 94% de los votantes, después de escrutados los votos de internet y los votos en la urna.

Penalva ha manifestado su satisfacción por los resultados, fundamentalmente, como se ha desarrollado este proceso de democracia participativa donde cualquier ciudadano que ha querido, ha podido elegir a nuestros candidatos directamente.

Añade Penalva que estas Primarias nos han enseñado mucho, quizás lo más importante y es que la gente quiere cambios en las formas de hacer política, donde los ciudadanos sean el centro de nuestra atención y no los intereses de unos pocos y, desde Compromís, estamos dispuestos a que esto sea así a partir del próximo mes de mayo en el que los ciudadanos tendrán la oportunidad de cambiar el Gobierno Municipal y el de la Generalitat. Mil veces gracias por el apoyo recibido, así ha finalizado su intervención manifestando que es un día histórico para la política crevillentina.

A las dos de la madrugada del domingo, acabó el escrutinio del resto de la lista donde el orden establecido por los ciudadanos ha sido el siguiente: en primer lugar, ha sido para la actual concejala de Compromís Aitana Mas, el segundo lugar para Jesús Ruiz, el tercer lugar para la concejala Dory Cortés, cuatro lugar para Marcelino Giménez, el quinto lugar para Javier Riquelme, en sexto lugar Eloy Candela, en séptimo lugar Francisco José Candela y siguiendo en el orden Coral Mestre, Mercé Iborra, Trinidad Candela, Rosa Gómez y Nuria Puigcerver.

Todo un éxito de participación en este histórico proceso de primarias de Compromís per Crevillent en las que votaron 443 personas lo que supone una participación de más del 70% del censo de inscritos.

Arxivat en: #PrimàriesCompromis, #PrimàriesCompromísCrevillent, Primàries Compromís Crevillent

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *