Compromís per Crevillent considera preocupant la resposta de la Regidora d’Hisenda Mari Carmen Candela respecte a la liquidació de comptes del Recaptador Municipal.
Des de Compromís es considera que després de més de tres anys de demora que ara l’única explicació de la Regidora siga que estan esperant a l’informe del Tresorer el termini del qual finalitza el 31 de desembre per la seua complexitat, resulta increïble i més preocupant si cap ja que fins ara el Govern ha donat poc o cap explicació raonable.
Respecte a les indicacions de la regidora que cal anar amb “molta prudència” perquè una mala tramitació, podria implicar “responsabilitats davant el Tribunal de Comptes i fins i tot penals” incrementa la preocupació de la ciutadania en general i d’aquest Grup Municipal en particular i faria molt bé a aclarir per què i a qui es refereix quan parla de responsabilitats penals.
El Portaveu Municipal, José Manuel Penalva, ha insistit en la necessitat de màxima transparència dels comptes municipals per açò els veïns i veïnes de Crevillent tenen el dret a saber que és el que s’ha recaptat en tots aquests anys, els deutes que no s’han cobrat i els motius d’aqueixos valors no cobrats i els noms d’aqueixos deutors.
Afirma  Penalva que és obligació d’aquest Grup en l’oposició d’exigir tota la informació disponible per a exercir el control i fiscalització al Govern, igual que arribat el moment i estant en el Govern el compromís del seu Grup és que es publicaren tots els comptes municipals complint amb el dret que té la ciutadania de Crevillent a saber i a participar en els assumptes públics del seu Ajuntament.
Per tot açò, Compromís va demanar al Govern Municipal, en l’última Comissió d’Hisenda que es presenten al més prompte possible la liquidació de comptes amb l’anterior recaptador i va exigir les oportunes explicacions que seguirà reiterant-les fins que el Govern complisca amb les seues obligacions de rendir comptes.