• El grup municipal conformat per Compromís, l’Esquerra i Esquerra Unida denúncia les deficients condicions de salubritat d’esta zona (envaïda de vegetació, fem i estris) i sol·licita que l’Ajuntament solucione les greus mancances en esta via pública que fan impossible l’accés de vehicles
  • Els veïns i veïnes de la zona pateixen diàriament greus perjudicis al no poder arribar ambulàncies, camions de bombers o vehicles del servei de neteja

Crevillent, 08/11/2023 .- “Els veïns i veïnes de Carrer Corrals estan patint unes condicions deplorables, esta zona està oblidada i envaïda de fem, estris, enderrocs i vegetació”, afirma el regidor d’Acord per Guanyar, Josep Antoni Conejero.

Des del grup municipal es fan ressò de les queixes i reclamen al Govern del Partit Popular i Vox que actue amb urgència per a garantir la salubritat en este entorn, en el qual viuen prop de mig centenar de persones. També reclamen la falta de manteniment dels desguassos, que és un problema especialment davant episodis de pluja, i que provoca fortes olors.

Així mateix, insten l’Ajuntament de Crevillent a buscar solucions tècniques a la situació que pateixen dia rere dia els residents, els qui se senten impotents davant la impossibilitat d’accés de qualsevol tipus de vehicle a esta àrea.

Trams de la via sense pavimentar, asfalt trencat, falta de manteniment dels embornals i abundant brutícia en els terrenys i solars confrontants -principalment de propietat municipal- són només alguns dels problemes als quals s’enfronten. Encara que els veïns assenyalen que un dels problemes més greus és que davant qualsevol emergència no poden arribar ambulàncies ni camions de bombers, tampoc els vehicles del servei de neteja.

“El Govern del Canvi va fer tasques de desbrossament i neteja en esta mateixa àrea però és evident que la vegetació torna a créixer i la brutícia a acumular-se perquè no s’està realitzant un manteniment de cap tipus”, assenyala Conejero. L’edil també sol·licita a l’alcaldessa que done continuïtat a les actuacions que va començar l’anterior Govern per a millorar les condicions de les vies en este barri.

“Canviarem les canonades de sanejament, renovarem les escomeses d’aigua potable i formigonarem un tram de la via Macha-Corrals, esperem que ara el Govern de Lourdes Aznar continue les labors en les zones confrontants i proporcione una solució efectiva que pose fi a la lamentable situació en la qual es troben estos crevillentins i crevillentines residents en Corrals”, afig.