Crevillent a 16 de setembre, el Grup Municipal de Compromís per Crevillent considera que el regidor de Joventut Rafael Candela en un intent de justificar l’incompliment de les seues obligacions com a Regidor delegat de Joventut, ha perdut els papers de tal forma que comença a ser preocupant, ja que en la seua resposta a Compromís menteix conscientment, diu que solament ha faltat a dues comissions des de l’inici de la legislatura, la qual cosa no és cert en absolut, ja que ha faltat a quatre reunions de quatre que s’han realitzat, els dies 16/07/2015 el 20/07/2015, el 27/07/2015, i el 07/09/2015, i a la cinquena reunió celebrada aquest dilluns 14 ha assistit perquè va saber que s’anava a denunciar en premsa.

Per al Regidor de Compromís, Marcelino Giménez, en la seua prepotència Rafael Candela pensa que qualsevol cosa que ell diga va a colar sense més, i ha oblidat que de les reunions s’estén acta, i com és lògic a causa que no ha comparegut, no consta la seua assistència en cap d’elles.

Des de Compromís consideren que l’excusa que ell, com a Regidor delegat de Joventut no està obligat a assistir, és una burla i una falta de respecte als ciutadans que li han votat perquè gestione els assumptes que afecten als crevillentins, i si no està obligat, perquè se li cita a les reunions per escrit com a la resta dels regidors, o el que és pitjor perquè necessita la dedicació parcial de 34.685,2 € anuals, la qual cosa fa un import mensual de 2.477,52 €, per 14 pagues a l’any que cobra de l’Ajuntament.

En opinió de Compromís, el Sr. Rafael Candela hauria de ser més responsable amb el que fa i amb el que diu i no oblidar que a ell li han elegit i li paguen els crevillentins perquè es preocupe de resoldre i gestionar degudament els assumptes de la seua competència tant en l’àrea de joventut com en obres. I a més, en cap cas els crevillentins li paguen per dedicar el seu temps a treballar per al PP. Per cert, ja ha reconegut que la denúncia de Compromís sobre falta de control pel desplaçament de menors en el Bus de la Marxa, era certa.