Más abajo en castellano

Queden 100 dies per a les eleccions municipals i autonòmiques, que suposaran el canvi que està demanant la majoria de la ciutadania en els ajuntaments i en el Govern Valencià.

En aquests moments, estem veient com els responsables de dècades de governs, que han administrat d’esquena als interessos i necessitats de la ciutadania i ens han portat a la pitjor crisi social dels últims quaranta anys, no assumeixen cap responsabilitat política i en alguns casos, responsabilitat penal, com així ha ocorregut amb els dirigents del PP valencià des de Zaplana a Camps i Fabra.

A Crevillent, s’afanyen per inaugurar edificis fantasmes, perquè no són capaços de posar en marxa els serveis que realment haurien de prestar. O a realitzar obres de reasfaltado de carrers, sense planificació ni prioritats deixant de costat calles que manquen d’un accés digne. Reasfaltar carrers per qüestions electorals, costa poc i llueix molt.

En definitiva, veiem com es subestima, una vegada més, a la ciutadania procedint a “un llavat de cara” per a intentar recuperar el respatler social que han anat perdent i que l’única cosa que els ha preocupat és la propaganda i, en alguns casos, una mica més.

Per a Compromís, aquests cent dies són el temps d’insistir en les propostes que hem vingut fent durant anys, per a millorar la gestió i resoldre els problemes dels ciutadans i que una després d’una altra, han vingut estavellant-se contra el mur d’aquesta majoria absoluta del PP. És el moment de recordar que una altra forma de fer les coses és possible i que les solucions que necessiten els ciutadans, no poden venir d’els qui són el problema en si mateix.

És el moment dels ciutadans, és el moment de canviar les formes de fer política i de gestionar, és el moment de donar-li protagonisme a la ciutadania. Ja hem donat eixe primer pas amb el procés de primàries. Ara toca confeccionar un programa en el qual també volem comptar amb una àmplia participació dels ciutadans..

L’actual Alcalde i el PP, porta vint anys en el Govern de l’Ajuntament. És necessari que passen a l’oposició, ja que manquen d’il·lusió i innovació. L’alternativa és l’expressió d’una societat dinàmica i que camina cap al futur sense cap temor.

JOSÉ MANUEL PENALVA CASANOVA.

Portaveu Municipal de i Candidat a l’Alcaldía per Compromís per Crevillent

——————————————————————————————————-

Quedan 100 días para las elecciones municipales y autonómicas, que supondrán el cambio que está pidiendo la mayoría de la ciudadanía en los ayuntamientos y en el Gobierno Valenciano.

En estos momentos, estamos viendo como los responsables de décadas de gobiernos, que han administrado de espaldas a los intereses y necesidades de la ciudadanía y nos han llevado a la peor crisis social de los últimos cuarenta años, no asumen ninguna responsabilidad política y en algunos casos, responsabilidad penal, como así ha ocurrido con los dirigentes del PP valenciano desde Zaplana a Camps y Fabra.

En Crevillent, se afanan en inaugurar edificios fantasmas, porque no son capaces de poner en marcha los servicios que realmente deberían prestar. O a realizar obras de reasfaltado de calles, sin planificación ni prioridades dejando de lado calles que carecen de un acceso digno. Reasfaltar calles por cuestiones electorales, cuesta poco y luce mucho

En definitiva, vemos como se subestima, una vez más, a la ciudadanía procediendo a “un lavado de cara” para intentar recuperar el respaldo social que han ido perdiendo y que lo único que les ha preocupado es la propaganda y, en algunos casos, algo más.

Para Compromís, estos cien días son el tiempo de insistir en las propuestas que hemos venido haciendo durante años, para mejorar la gestión y resolver los problemas de los ciudadanos y que una tras otra, han venido estrellándose contra el muro de esa mayoría absoluta del PP. Es el momento de recordar que otra forma de hacer las cosas es posible y que las soluciones que necesitan los ciudadanos, no pueden venir de quienes son el problema en sí mismo.

Es el momento de los ciudadanos, es el momento de cambiar las formas de hacer política y de gestionar, es el momento de darle protagonismo a la ciudadanía. Ya hemos dado ese primer paso con el proceso de primarias. Ahora toca confeccionar un programa en el que también queremos contar con una amplia participación de la ciudadanía.

El actual Alcalde y el PP, lleva veinte años en el Gobierno del Ayuntamiento. Es necesario que pasen a la oposición, puesto que ya carecen de ilusión e innovación. La alternativa es la expresión de una sociedad dinámica y que camina hacia el futuro sin ningún temor.

JOSÉ MANUEL PENALVA CASANOVA

Portavoz Municipal y Candidato a la Alcaldía por Compromís per Crevillent