Crevillent, 19 de gener, José Manuel Penalva, Portaveu del Grup Municipal de Compromís per Crevillent ha manifestat que no comparteix la idea de l’Alcalde tal com la va manifestar en la Comissió d’Urbanisme, que perquè Crevillent tinga un teatre és necessari que un jutge ens done la raó en un judici sobre l’incompliment del Conveni amb CIEGSA.

Penalva recorda que cada mes a l’Alcalde se li ocorre una idea diferent sobre el que ha sigut un incompliment manifest de la seua promesa electoral de construir un teatre.

Afig Penalva que l’única cosa que cerca l’Alcalde és guanyar temps i eludir la seua responsabilitat en el que ha sigut un dels seus grans fracassos ja que en vint anys de govern no ha sigut capaç de construir un teatre i el que hi havia ho va derrocar. A pesar que aquest en un poble sobradament ple d’artistes i de ganes de fer cultura.

Primer el Sr. César Asencio va voler convertir el que ha sigut el seu fracàs polític en la gestió de l’expropiació de terrenys dels col·legis de Ronda Sud en les quals el poble de Crevillent ha hagut de pagar cinc milions d’euros en despeses (sobrecostos) i interessos de demora en una promesa de la Generalitat per a pressupostar el teatre.

I ara, com no li han fet cas, llavors vol vendre com a única solució davant el poble de Crevillent plantejar una demanda contra la Generalitat quan el que pretén realment és guanyar temps a pesar que el Sr. César Asencio ha sigut corresponsable juntament amb els governs del Sr. Camps i del Sr. Fabra.

Des de Compromís es recorda que va ser el Sr. César Asencio qui va acordar amb els dirigents del seu partit que anara CIEGSA i no la Conselleria de Cultura qui realitzarà el projecte. Va ser l’Alcalde qui va signar un conveni sense termini d’inici de les obres i qui va permetre posteriorment el traspàs a la Societat de Projectes Temàtics com la solució perfecta i que també ha sigut un fracàs.

Els veïns i veïnes de Crevillent, recordem com el Conseller Sr. Font de Mora en plena campanya electoral de 2007 va presentar la maqueta digital del que seria el futur teatre i va afirmar categòricament al costat del Sr. Alcalde que fa quatre anys ja estaria en funcionament. Avui només tenim un solar ple de brutícia i malament barrat en ple centre i un parell de tanques publicitàries descolorides i oxidades i sense cap dirigent polític assumint la seua responsabilitat.

Per a Penalva, és evident que el Sr. Alcalde no vol reconèixer el seu fracàs a quatre mesos de les eleccions municipals i intentarà en tots els casos eludir la seua responsabilitat i que només està disposat a eixir a la foto en la qual hi ha carrers alçats per obres, com si estàs necessitats anaren una prioritat immediata i no des de fa anys. Aqueixa forma de fer política és la que fa que la gent crea poc o gens en la política i que siga necessari canviar.