Compromís per Crevillent considera que la sentència que declara improcedent l’acomiadament d’una psicòloga municipal és conseqüència de la falta de rigor del Govern Municipal en l’administració de l’Ajuntament.
La sentència a favor de la demandant i en contra de l’Ajuntament posa de manifest que de nou aquest Govern Municipal no fa les coses bé en matèria de personal i el pitjor és que de nou ningú assumeix cap responsabilitat.
Aquest Grup manifesta la seua preocupació pel que està ocorrent en els Serveis Socials ja que la regidora Juana Guirao segueix tenint pendent donar una explicació coherent al que succeeix en la seua àrea. La sentència diu amb claredat que l’acomiadament de la psicòloga  és improcedent i que qualsevol imputació d’irregularitat a aquesta persona requeria en primer lloc l’obertura d’un expedient disciplinari per a no incórrer en indefensió de l’empleada.
La incompetència del govern municipal ens va a costar als crevillentins 13.700 euros i sense que ningú en el Govern Municipal assumisca alguna responsabilitat.
El problema és que no és la primera vegada. Amb el litigi de l’antiga professora de francès l’Ajuntament, també amb diners públics, va haver de pagar a aquesta persona 42.231 euros o del delineant que no han tingut més remei que readmetre-ho en ostentar est el càrrec de delegat sindical.