Compromís per Crevillent considera que que l’expedient sobre les irregularitats en la contractació de l’empresa Jarditec S.C és una farsa, ja que l’alcalde no ha volgut fer gens en contra de la concessionària.

En primer lloc, amb l’expedient queda demostrada clarament l’absència de control sobre les concessionàries per part del Govern Municipal. Est té l’obligació de saber que serveis i amb que mitjans s’expliquen a cada moment. Amb aquest cas ha quedat demostrat que el govern municipal s’ha assabentat mesos després que se li advertira que les coses no s’estaven fent bé.

Queda clar que l’empresa ha estat incomplint el plec de Condicions al no tenir prestant el servei a tots els treballadors pels quals se li cobrava a l’Ajuntament.

L’explicació que dóna l’alcalde per a justificar-ho és que l’empresa ha fet serveis extraordinaris i que no ha passat factura per ells. Per a Compromís és una excusa per a justificar els incompliments denunciats i comprovats.

Jose Manuel Penalva, portaveu de Compromís, es pregunta qui ha demanat que es facen aqueixos serveis fora de contracte. Perquè per a fer serveis extraordinaris ha d’haver-hi una prèvia consignació pressupostària.
Per a Compromís De nou l’Alcalde defensa els interessos privats i no els públics i el pitjor és que no proposa cap mesura per a corregir aquestes situacions i no planteja que s’establisquen controls seriosos.
Ara resulta que quan es descobreix que s’estan incomplint les condicions del contracte, hem de donar-li les gràcies a l’empresa per fer-nos gratis uns serveis sense demanar gens a canvi el que també resulta sospitós.

Des de Compromís volem exigir al govern que plantege una sèrie de mesures encaminades al fet que periòdicament s’inspeccionen i controlen totes les concessionàries així com hi haja transparència absoluta en tot tipus de contractes que es realitzen per part d’aquest Ajuntament.