El Grup Municipal de Compromís considera que a causa de les obres del col·lector de pluvials de la Santíssima Trinitat  els propietaris de garatges que posseeixen guals en aquestes zones no podran fer ús dels seus garatges temporalment.
A més els comerciants de la zona podrien veure’s minvats les seues vendes a causa de les dificultats d’accés per l’obra pública i a les molèsties que genera per als clients i comerciants.
En el cas de la taxa d’utilització guals, entén aquest grup que el pagament de la mateixa implica una contraprestació d’un servei per part de l’Administració que no pot oferir temporalment com a conseqüència de les obres i per tant Compromís ha proposat al Govern Municipal que s’aplique una reducció proporcional pel temps de la durada de les obres de la taxa d’utilització de guals a tots els afectats per les obres de la Santíssima Trinitat i que són entorn de quinze propietaris.
Al mateix temps que es realitzen les modificacions oportunes en l’ordenança fiscal corresponent perquè en situacions equivalents d’obres o altres circumstàncies similars i en qualsevol lloc del terme municipal es contemple la bonificació o reducció d’aquesta taxa pel temps que la contraprestació no pot efectuar-se i no siga imputable a l’usuari.
A més s’ha sol·licitat les modificacions oportunes en aquelles ordenances fiscals que ho possibiliten perquè els comerços afectats per obres públiques també poden rebre algun tipus de bonificació a fi de rescabalar-se de part dels perjudicis que els puguen ocasionar.