COMPROMÍS considera greu que la regidora del PP qualifique d’irrellevant el que no s’hagen presentat els pressupostos del 2013 abans de començar l’any, saltant-se la Llei d’Hisendes Locals a la torera, i que com sempre sense assumir cap responsabilitat i culpabilitzant als altres.

Els pressupostos són l’instrument principal de la gestió municipal, i aquesta situació és conseqüència de la paràlisi de la gestió d’aquest govern municipal que cada dia està demostrant la seua incapacitat per a atendre i resoldre la necessitats dels crevillentins.

La resposta de la regidora, qualificant el retard d’irrellevant, ve a confirmar el que s’ha dit per COMPROMÍS, el PP ja no li dóna cap importància al seu propi pressupost com a element dinamitzador per a l’economia local, necessari quan hi ha més de 5 mil aturats en la localitat.

La proposta del Govern del PP a través de la seua Regidora d’Hisenda és una prorroga de facto dels pressupostos any rere any, contractant les mateixes coses a les mateixes persones i amb escassa inversió real.

Finalment, recorda el Portaveu Municipal José Manuel Penalva que la Llei d’Hisendes Locals deixa molt clar que és l’Alcalde qui forma el pressupost, no hi ha més responsables que ell, per la qual cosa el correcte és que haguera presentat ja un projecte o esborrany de pressupostos a la disposició de tots els regidors i presentar-ho per a la seua aprovació inicial en el Ple abans del 31 de desembre.