El Grup Municipal de COMPROMÍS per Crevillent considera que les desqualificacions abocades pel portaveu del Grup Socialista Cayetano Mas cap a aquest Grup Municipal són conseqüència de les dificultats que té el PSOE per a justificar el canvi de criteri respecte a les solucions necessàries en els casos de desnonaments per les hipoteques.
COMPROMÍS  l’única cosa que ha fet és constatar la realitat que és que al març de 2011 el Grup socialista en l’Ajuntament es va abstenir; per tant, no van recolzar la moció presentada per COMPROMÍS en la qual es demanava sol·licitar un canvi de la Llei Hipotecària perquè en els casos de desnonaments s’aplicara la dació en pagament, la qual cosa suposaria que amb el lliurament de l’habitatge quedaria saldada el deute amb el banc.

Aquella proposta no va ser aprovada pel Grup Socialista en l’Ajuntament. En aquesta ocasió, van donar amb els mateixos arguments amb els quals el Govern de Zapatero i el Partit Socialista va rebutjar sistemàticament totes les propostes dels partits d’esquerra en el parlament perquè s’aprovara la dació en pagament. Aquest argument va ser que aquesta mesura suposaria un important crebant financer a les entitats bancàries. Aquests arguments desgraciadament són els mateixos que abans i ara defensa el Pàg.

Respecte a la voluntat de COMPROMÍS de facilitar la convocatòria d’un ple extraordinari amb mesures per al foment econòmic i de l’ocupació a Crevillent, algú no ha informat bé al  Cayetano Mas ja que COMPROMÍS va manifestar als representants del seu partit que podien comptar amb les signatures necessàries dels regidors de COMPROMÍS per a convocar aquest Ple, però lògicament COMPROMÍS en aquest ple defensaríem polítiques d’ocupació que serien diferents del que el PSOE ha vingut fent durant el Govern de Zapatero.

No obstant COMPROMÍS manté la seua política de forma coherent i reitera que si el Grup Socialista encara desitja la convocatòria del citat Ple pot comptar amb les nostres signatures només han de demanar-ho, la qual cosa no pot tenir garantit és que les seues propostes puguen ser recolzades per aquest Grup sobretot si la proposta econòmica té com a base la pactada amb el PP en la reforma constitucional de la passada legislatura.