• Manuel Alcaraz i Víctor Domínguez, candidats al Senat i al Congrés respectivament, i Aitana Mas, diputada a Les Corts, intervindran en aquest esdeveniment que tindrà lloc el 20 de juliol a les 20.00 h en el Centre Jove

2023.07.18.- Compromís-Sumar presentarà públicament les principals línies del seu programa per a les eleccions generals del 23 de juliol i donarà a conéixer als candidats i candidates que es presenten per Alacant. Serà en el Centre Jove de Crevillent dijous que ve, 20 de juliol, a les 20.00 hores.

Participarà el candidat al Senat com a cap per Alacant, Manuel Alcaraz, exconseller de Transparència per Compromís, acompanyat per Víctor Domínguez, d’EUPV, i cinqué en la llista per Alacant al Congrés, i Aitana Mas, diputada a Les Corts i exvicepresidenta del Consell. La presentació serà a càrrec de la portaveu de Compromís a Crevillent, Virgínia Moriel.

L’acte se centrarà en les propostes del projecte polític d’esquerres que encapçala Yolanda Díaz, al costat d’Águeda Micó com a cap de llista per València al Congrés dels Diputats, amb l’objectiu de revalidar un govern progressista.

En les llistes per al Congrés dels Diputats es troba com a número u per Alacant el diputat de Podem, Txema Guijarro, la secretària autonòmica de Territori, de Compromís, Inma Orozco, i la exportavoz de Podem a Les Corts Valencianes, Naiara Davó. Per a les del Senat, acompanyen a Manuel Alcaraz com a número dos l’exdiputada de Podem a les Corts Valencianes Llum Quiñonero, i en el número tres, Pau Francesc Torregrossa, de Compromís.