L’Ajuntament de Crevillent publica l’agenda institucional de l’alcalde al Portal de Transparència perquè puga ser consultada per la ciutadania

Crevillent (19/02/2020).- El Consistori ha apostat per la millora la de la transparència amb la publicació de l’agenda institucional de l’alcalde de Crevillent, José Manuel Penalva.

A partir d’ara els ciutadans i les ciutadanes podran accedir en línia a l’agenda de l’alcalde per a consultar els actes i les reunions amb entitats, veïns i veïnes, així com els plens, comissions i reunions o entrevistes amb responsables i òrgans d’altres administracions.

No obstant això, l’agenda no contempla el treball que es realitza a l’Alcaldia de caràcter intern, per a despatxar i signar expedients o preparar reunions i discursos institucionals, així com les reunions internes de coordinació amb diferents regidories o departaments, atés que aquestes activitats són habituals i de caràcter intern.

L’agenda es pot consultar ja mitjançant l’apartat “Transparència municipal” dins de la web de l’Ajuntament https://www.crevillent.es/ o a través del següent enllaç https://bit.ly/2HC4hpF.

La Regidoria de Transparència, Informàtica i Telecomunicacions ha comunicat que, a més, es poden conéixer altres dades d’interés públic com la declaració de béns, les retribucions obtingudes l’any passat, el curriculum vitae dels regidors i regidores o els diferents obsequis rebuts per la Corporació mitjançant la pàgina web https://aytocrevillent.transparencialocal.gob.es/.

 

La agenda del alcalde a un click

 El Ayuntamiento de Crevillent publica la agenda institucional del alcalde en el Portal de Transparencia para que pueda ser consultada por la ciudadanía

 Crevillent (19/02/2020).- El Consistorio ha apostado por la mejora la de la transparencia con la publicación de la agenda institucional del alcalde de Crevillent José Manuel Penalva.

A partir de ahora los ciudadanos y ciudadanas podrán acceder online a la agenda del alcalde para consultar los actos y reuniones con entidades, vecinos y vecinas, así como los plenos, comisiones y reuniones o entrevistas con responsables y órganos de otras administraciones.

Sin embargo, la agenda no contempla el trabajo que se realiza en Alcaldía de carácter interno, para despachar y firmar expedientes o preparar reuniones y discursos institucionales, así como las reuniones internas de coordinación con distintas concejalías o departamentos, dado que estas actividades son habituales y de carácter interno.

La agenda se puede consultar ya mediante el apartado “Transparencia municipal” dentro de la web del Ayuntamiento https://www.crevillent.es/ o a través del siguiente enlace https://bit.ly/2HC4hpF.

La Concejalía de Transparencia, Informática y Telecomunicaciones ha comunicado que además se pueden conocer otros datos de interés público como la declaración de bienes, las retribuciones obtenidas del pasado año, el currículum vitae de los concejales y concejalas o los diferentes obsequios recibidos por la Corporación mediante la página web https://aytocrevillent.transparencialocal.gob.es/