Crevillent (02/08/2019).- De les afirmacions realitzades pel portaveu del partit popular, Sr. Miguel Ángel Sánchez, només cal extraure que les seues veritats s’allunyen de la realitat i només manifesten la descolocació que tenen els dirigents del PP de Crevillent per a situar-se en el seu paper d’oposició.

El Regidor d’Educació Jesús Ruiz reitera que els dos projectes de reforma de les condícies dels col·legis Mestra Pilar Ruiz i Francisco Candela, han hagut de ser impulsats de forma urgent per l’actual Govern per a poder realitzar les obres en aquest mes d’agost i poder així tindre llistes les instal·lacions per al mes de setembre, que és quan comença el curs escolar.

Davant l’evidència que d’aquestes obres ni hi havia projecte, ni hi havia memòria econòmica, ni s’havien fet les gestions davant l’administració educativa, ni s’havien adjudicat les obres a cap empresa, l’actual portaveu del Partit Popular ens acusa de dir mentides sense aportar cap prova. Si les obres han començat en els dos col·legis és per l’impuls que li ha donat l’actual Govern del Canvi.

Finalment, només esperem que l’actual portaveu del PP, Sr. Sánchez, canvie el seu to *faltón i insultant, ja que des del Govern del Canvi ens dedicarem a treballar i a resoldre els molts problemes que tenen els centres educatius de Crevillent.

Desde el Gobierno del Cambio continuaremos trabajando para resolver los problemas de los centros educativos de Crevillent.

Crevillent (02/08/2019).- De las afirmaciones realizadas por el portavoz del partido popular, Sr. Miguel Ángel Sánchez, solo cabe extraer que sus verdades se alejan de la realidad y solo manifiestan la descolocación que tienen los dirigentes del PP de Crevillent para situarse en su papel de oposición.

El Concejal de Educación Jesús Ruiz reitera que los dos proyectos de reforma de los aseos de los colegios Mestra Pilar Ruiz y Francisco Candela, han tenido que ser impulsados de forma urgente por el actual Gobierno para poder realizar las obras en este mes de agosto y poder así tener listas las instalaciones para el mes de septiembre, que es cuando comienza el curso escolar.

Ante la evidencia de que de estas obras ni había proyecto, ni había memoria económica, ni se habían hecho las gestiones ante la administración educativa, ni se habían adjudicado las obras a ninguna empresa, el actual portavoz del Partido Popular nos acusa de decir mentiras sin aportar ninguna prueba. Si las obras han comenzado en los dos colegios es por el impulso que le ha dado el actual Gobierno del Cambio.

Por último, solo esperamos que el actual portavoz del PP, Sr. Sánchez, cambie su tono faltón e insultante, ya que desde el Gobierno del Cambio nos vamos a dedicar a trabajar y a resolver los muchos problemas que tienen los centros educativos de Crevillent.