Visita de Mónica Oltra a Crevillent

Crevillent, 22 de mayo. Esta mañana he realizado una visita a Crevillent la Vicepresidenta en funciones de la Generalitat Valenciana, Mónica  Oltra. En la visita, Mónica Oltra ha manifestado su apoyo al candidato a la Alcaldía de Crevillent por Compromís, José Manuel Penalva, y ha apostado por un Gobierno de cambio en Crevillent para garantizar que las políticas del renovado Gobierno del Botánico serán impulsadas a nivel local para poner a las personas en el centro de la acción política.

Durante el transcurso de la visita, Mónica Oltra,  ha atendido a los medios de comunicación y ha tenido un encuentro con diferentes asociaciones locales de carácter social: asociaciones de personas con diversidad funcional, con la asociación  LGTB, con las protectoras de animales, así como  con diferentes ciudadanos que han acudido al encuentro con Mónica.

Compromís per Crevillent quiere agradecer está visita de la actual Vicepresidenta de la Generalitat Valenciana que, a pesar de su completa agenda, ha querido estar presente en Crevillent para reunirse con asociaciones y recoger sus propuestas y necesidades y al mismo tiempo dar su apoyo a los candidatos de Compromís para conseguir el cambio político en el Ayuntamiento  de Crevillent.

 

 

 

 

 

 

Visita de Mónica Oltra a Crevillent

Crevillent, 22 de maig. Aquest matí he realitzat una visita a Crevillent la Vicepresidenta en funcions de la Generalitat Valenciana, Mónica Oltra. En la visita, Mónica Oltra ha manifestat el seu suport al candidat a l’Alcaldia de Crevillent per Compromís, José Manuel Penalva, i ha apostat per un Govern de canvi a Crevillent per a garantir que les polítiques del renovat Govern del Botànic seran impulsades a nivell local per a posar a les persones en el centre de l’acció política.

Durant el transcurs de la visita, Mónica Oltra, ha atés als mitjans de comunicació i ha tingut una trobada amb diferents associacions locals de caràcter social: associacions de persones amb altres capacitats, amb l’associació LGTB, amb les protectores d’animals, així com amb diferents ciutadans que han acudit a la trobada amb Mónica.

Compromís per Crevillent vol agrair està visita de l’actual Vicepresidenta de la Generalitat Valenciana que, malgrat la seua completa agenda, ha volgut estar present a Crevillent per a reunir-se amb associacions i recollir les seues propostes i necessitats i al mateix temps donar el seu suport als candidats de Compromís per a aconseguir el canvi polític a l’Ajuntament de Crevillent.