El pasado lunes la Asamblea local de Compromís per Crevillent aprobó por unanimidad la candidatura completa que la formación ecosocialista presentará a las próximas elecciones municipales.

Crevillent, 9 de abril de 2019. La candidatura que encabeza el actual portavoz municipal y candidato a la Alcaldía, José Manuel Penalva, contó con el total respaldo de los militantes y simpatizantes de Compromís per Crevillent.

Tras el resultado exitoso del proceso de primarias de Compromís en el que se inscribieron más de 1.200 vecinos y vecinas de Crevillent correspondía a la Asemblea del colectivo completar la lista salida de las primarias. Una lista en el que fue elegida la candidatura del nº 1 al 13 y encabezada por el candidato a la Alcaldía José Manuel Penalva.

El resto de la lista ha sido elaborada con la aportación de personas representativas de diversos sectores sociales y de diversos barios de nuestro pueblo. En ella queda reflejado el carácter abierto e integrador de Compromís per Crevillent y que dicha configuración supone un fuerte respaldo al cambio político que muchos crevillentinos y crevillentinas desean en nuestro Ayuntamiento.

La candidatura que ha sido aprobada en asamblea por unanimidad ha sido la siguiente:

Nº1.-José Manuel Penalva Casanova, Nº2.- Noemí Candela Navarro, Nº3.- Marcelino Giménez Rocamora, Nº4.- Jesús Ruiz Morcillo, Nº5.- Estefanía Salinas Peral, Nº6 .-Lucía Sánchez Rodríguez, Nº7.-Eloy Candela Rocamora, Nº8.-Rafael Moriel Bueno, Nº9.-Lucía Ferrández Caravaca, Nº10.-Trinidad Candela Hurtado, Nº11.-Francesc Candela Bueno, Nº12.-Virginia Moriel Bueno, Nº13.-Rosa Gómez Molina, Nº14.-Francisco Escolano Ruiz, Nº15.-Eva Mª Belén Candela, Nº16.-Samuel Fernández Candela, Nº17.-Carmen Santacruz Belmonte, Nº18.-Ángel Candela Lledó, Nº19.-María Navascuez Aznar, Nº20.-David Galvañ Sempere, Nº21.-Juan Javier Riquelme Leal y como suplentes, Trinidad Illán Molina, Eladio Mestre Salar, María Dolores Candela Ferrández.

Con la aprobación definitiva de la lista municipal, y con el compromiso de todo el colectivo, se inicia el camino del cambio y el trabajo de Compromís per Crevillent se volcará en la elaboración de un Programa de Gobierno participativo y que recogerá las propuestas de colectivos y asociaciones para configurar el proyecto de pueblo que queremos construir en esta nueva etapa que se iniciará a partir del próximo 26 de mayo.

 

 

 

 

 

 

L’assemblea de Compromís aprova la candidatura per a les pròximes Eleccions Municipals

Dilluns passat l’Assemblea local de Compromís per Crevillent va aprovar per unanimitat la candidatura completa que la formació ecosocialista presentarà a les pròximes eleccions municipals.

Crevillent, 9 d’abril de 2019. La candidatura que encapçala l’actual portaveu municipal i candidat a l’Alcaldia, José Manuel Penalva, va comptar amb el total suport dels militants i simpatitzants de Compromís per Crevillent.

Després del resultat d’èxit del procés de primàries de Compromís en el qual es van inscriure més de 1.200 veïns i veïnes de Crevillent corresponia a la Assemblea del col·lectiu completar la llista eixida de les primàries. Una llista en el qual va ser triada la candidatura del núm. 1 al 13 i encapçalada pel candidat a l’Alcaldia José Manuel Penalva.

La resta de la llista ha sigut elaborada amb l’aportació de persones representatives de diversos sectors socials i de diversos barris del nostre poble. En ella queda reflectit el caràcter obert i integrador de Compromís per Crevillent i que aquesta configuració suposa un fort suport al canvi polític que molts crevillentins i crevillentines desitgen al nostre Ajuntament.

La candidatura que ha sigut aprovada en assemblea per unanimitat ha sigut la següent:

Núm.1.-José Manuel Penalva Casanova, Núm.2.- Noemí Candela Navarro, Núm.3.- Marcelino Giménez Rocamora, Núm.4.- Jesús Ruiz Morcillo, Núm.5.- Estefanía Salinas Peral, Núm.6 .-Lucía Sánchez Rodríguez, Núm.7.-Eloy Candela Rocamora, Núm.8.-Rafael Moriel Bueno, Núm.9.-Lucía Ferrández Caravaca, Núm.10.-Trinidad Candela Hurtado, Núm.11.-Francesc Candela Bueno, Núm.12.-Virginia Moriel Bueno, Núm.13.-Rosa Gómez Molina, Núm.14.-Francisco Escolano Ruiz, Núm.15.-Eva Mª Belén Candela, Núm.16.-Samuel Fernández Candela, Núm.17.-Carmen Santacruz Belmonte, Núm.18.-Ángel Candela Lledó, Núm.19.-María Navascuez Aznar, Núm.20.-David Galvañ Sempere, Núm.21.-Juan Javier Riquelme Leal i com a suplents, Trinidad Illán Molina, Eladio Mestre Salar, María Dolores Candela Ferrández.

Amb l’aprovació definitiva de la llista municipal, i amb el compromís de tot el col·lectiu, s’inicia el camí del canvi i el treball de Compromís per Crevillent es bolcarà en l’elaboració d’un Programa de Govern participatiu i que recollirà les propostes de col·lectius i associacions per a configurar el projecte de poble que volem construir en aquesta nova etapa que s’iniciarà a partir del pròxim 26 de maig.