Crevillent a 2 de marzo, el Grupo Municipal de Compromís pide al PP un poco de rigor y sentido común en sus declaraciones respecto a las manifestaciones de este grupo sobre la decisión de la Empresa DAMEL de trasladar su domicilio social a Valencia.

Si el Partido Popular siente que está sufriendo desgaste por su mala gestión, lo que tiene que hacer es ponerse las pilas, y estar más pendiente de los problemas y las necesidades del municipio, y no tirar balones fuera e inventarse acusaciones contra la oposición por cumplir con su obligación que es entre otras pedir explicaciones de cualquier asunto que afecte a la gestión municipal.

Manifiesta Compromís, que  es preocupante  y alarmante que el Alcalde diga que se ha enterado por la prensa de la decisión de DAMEL de llevarse el domicilio social a Valencia y por lo tanto dejar de tributar en Crevillent, cuando él fue el impulsor en su día de un convenio por el que se le abonaron a la mercantil  18.000.000 de pesetas, (108.000€), se supone que por la promoción del nombre de CREVILLENT.

Además no dice la verdad el Grupo Municipal del  PP cuando manifiesta que fue gracias a dicho convenio el que la empresa entonces LEAF IBERIA S.A. decidiera instalarse en Crevillent, ya que de la lectura del mencionado convenio queda claro que es posterior a la decisión de la empresa a instalarse en Crevillent, en todo caso el Alcalde sí sabrá cual fue el motivo real y sus compromisos personales para impulsar este convenio y gratificar a la empresa con 18.000.000 de pesetas en el año 1997, y que lógicamente el entonces Grupo Municipal d’EU no compartió por entender que existían otras prioridades para destinar el dinero de los Crevillentinos.

L’Alcalde no s’assabenta del que passa a Crevillent

Crevillent a 2 de març, el Grup Municipal de Compromís demana al PP una mica de rigor i sentit comú en les seues declaracions respecte a les manifestacions d’aquest grup sobre la decisió de l’Empresa DAMEL de traslladar el seu domicili social a València.

Si el Partit Popular sent que està patint desgast per la seua mala gestió, la qual cosa ha de fer és posar-se les piles, i estar més pendent dels problemes i les necessitats del municipi, i no tirar pilotes fóra i inventar-se acusacions contra l’oposició per complir amb la seua obligació que és entre unes altres demanar explicacions de qualsevol assumpte que afecte a la gestió municipal.

Manifesta Compromís, que és preocupant i alarmant que l’Alcalde diga que s’ha assabentat per la premsa de la decisió de DAMEL de portar-se el domicili social a València i per tant deixar de tributar a Crevillent, quan ell va ser l’impulsor en el seu moment d’un conveni pel qual se li van abonar a la mercantil 18.000.000 de pessetes, (108.000€), se suposa que per la promoció del nom de CREVILLENT.

A més no diu la veritat el Grup Municipal del PP quan manifesta que va ser gràcies a aquest conveni el que l’empresa llavors LEAF IBERIA S.A. decidira instal·lar-se a Crevillent, ja que de la lectura de l’esmentat conveni queda clar que és posterior a la decisió de l’empresa a instal·lar-se a Crevillent, en tot case l’Alcalde sí sabrà com va ser el motiu real i els seus compromisos personals per a impulsar aquest conveni i gratificar a l’empresa amb 18.000.000 de pessetes l’any 1997, i que lògicament el llavors Grup Municipal d’EU no va compartir per entendre que existien altres prioritats per a destinar els diners dels Crevillentins.