En Crevillent a 2 de octubre, Encara fins i tot amb l’abstenció del PP, a l’últim ple, el Grup Compromís per Crevillent va aconseguir que s’aprovara la moció referida al programa d’ajuda dels llibres de text d’ensenyança obligatòria presentada per la Conselleria d’Educació, que implica a totes les administracions valencianes: Generalitat, Diputacions i Ajuntaments.

Aquest pas suposa una millora considerable en l’economia familiar, encara que amb reticències del PP. D’ara endavant, hi haurà un conveni perquè les famílies disposen de 100€ aquest trimestre i quan finalitzen les classes d’aquest curs lectiu, disposaran d’altres 100€ entregant els llibres en bon estat.

El grup municipal de Compromís recomana a les famílies, que ja hagen comprat els llibres d’aquest curs escolar, que guarden la factura dels mateixos, per a poder obtenir els 100€ durant aquest trimestre.

A més, insta a contribuir al desenvolupament  del Banc de Llibres al nostre municipi per als pròxims anys, cosa que ens farà estalviar a totes les famílies una quantia considerable i també servirà com ajuda a tots aquells nuclis parentals que no disposen dels mitjans necessaris per a cobrir aquestes despeses.

El regidor del nostre grup municipal Jesús Ruiz, mostra la seua satisfacció davant el gran acolliment per part dels grups de l’oposició municipal, ja que aquesta mesura suposa l’inici del gran canvi que ens espera durant els pròxims anys amb el nou govern de la Generalitat Valenciana. Encara que també lamenta la decisió d’abstenció del grup municipal Popular e insta al govern municipal que facilite els mitjans necessaris per a portar a terme aquesta mesura d’ajuda a l’educació.