Crevillent a 2 de juny, Compromís considera que no és normal ni habitual que dos pobles acaben trencant l’agermanament i tampoc és normal i habitual que els membres de la Corporació Municipal i els membres del Comité de Jumelage s’assabenten pels mitjans de comunicació sense explicació alguna de les raons per les quals el poble gal ha decidit no continuar amb l’agermanament.

Entén Compromís que s’hauria d’haver convocat ja el Comité de Jumelage per a donar les corresponents explicacions del succeït i no haver-se despatxat aquest assumpte en una línia en els mitjans de comunicació.

La regidora Dory Cortés manifesta que són aquestes formes d’actuar les que no es conceben en una administració democràtica, en les quals no s’informa en els òrgans que corresponen ni es donen explicacions. Són aquestes formes d’actuar les que entenen Compromís que han de canviar en la nostra administració municipal, entre altres raons per respecte a tots els representants públics i fonamentalment per que ha d’imperar la major transparència possible en qualsevol àmbit municipal.

A més açò és el que ha demandat la ciutadania en les eleccions municipals passades, una altra forma de governar, sense majories absolutes i des de la pluralitat.

Per això des de Compromís ens reafirmem que és difícil que un Govern i un Alcalde després de més de vint anys en el Govern vagen a canviar la seua actitud i la seua forma de governar, la qual cosa ha passat en aquest assumpte és una manifestació més del que diem. És per açò, que esperem que el pròxim 13 de juny es produïsca el canvi de l’Alcaldia i del Govern cap a una forma diferent, participativa i respectuosa amb la decisió dels crevillentins i crevillentines.