Crevillent a 10 d’abril, Compromís considera positiu qualsevol reunió amb les comunitats de regants a fi d’intentar cercar una solució que satisfaça a ambdues parts i que ningú es veja perjudicat.

En contestació a la portaveu del PP Loreto Mallol, El Portaveu Municipal de Compromís, José Manuel Penalva ha afirmat que ens és igual de qui haja partit la iniciativa de reunir-se l’Alcalde amb una de les parts afectades. Siga bé per petició escrita que vaig fer la setmana passada o bé per petició de l’Associació de Els Pontets o bé per pròpia iniciativa. L’important, és que s’intente cercar una possibilitat d’acord, i si és necessari estic disposat a col·laborar en aqueixa cerca d’una solució acceptable per a tots.

Respecte a les eixides de to de la portaveu del PP Loreto Mallol desqualificant-nos, aquest grup no va a realitzar cap valoració, ja que no aporta gens nou ni ajuda a entendre el problema, a més de que aqueixes formes són reiteratives en els regidors del PP que fan de portaveus del Sr. Alcalde i pel que són una pèrdua de temps contestar-les.

Finalment, indicar que ens sembla positiu que l’Alcalde es reunisca amb les entitats afectades ja que aquesta és també funció d’un Alcalde posar-se al servei de tots els ciutadans i entitats per a resoldre els problemes del dia a dia, i com no pot ser d’una altra forma, l’única cosa que espera aquest Grup Municipal, és que se de compte d’aquestes reunions en els òrgans municipals.