Després d’un procés de Primàries on tot aquell ciutadà i ciutadana que compartia valors en la formació va poder participar ordenant els candidats i les candidates, ara el col·lectiu local de Compromís per Crevillent obri a la participació el seu programa de govern per el proper mandat.

Compromís ha estructurat el programa en tres parts; la primera és “l’Administració més propera al ciutadà”; la segona anomenada “Rescatem persones” i la tercera “Economia Sostenible”.

En les tres s’està treballant ja mitjançant una sèrie de comissions per tal de conformar el Programa de Govern que portarà Compromís per a les eleccions del proper maig del 2015.

La formació ecosocialista ha posat diversos mecanismes de participació perquè tot aquell ciutadà o ciutadana que així ho desitge puga aportar la seua opinió, les seues propostes i les seues iniciatives.

Per una banda, s’ha creat un apartat a la web del partit on es poden fer aportacions, la direcció és: http://crevillent.compromis.net/participa, d’altra banda posem a disposició una direcció de correu electrònic [email protected] i per últim, totes aquestes propostes confluiran en una jornada programàtica que tindrà lloc el dia 28 de març al matí.

A més, en els pròxims dies el col·lectiu local posarà en marxa un enquesta telemàtica on qualsevol veí o veïna podrà participar i d’on s’extrauran les prioritats de govern de Compromís per Crevillent.

És el moment de la participació, de dir allò que es vol, que se necessita, de fer les reivindicacions adients i per tal de canalitzar aquestes Compromís posa a disposició aquest procés obert a la ciutadania i que no és més que el reflexe de com Compromís entén la política. Una política centrada en les persones, on siguen les protagonistes i porten la veu cantant.