Crevillent a 31 d’octubre, el Grup Municipal de Compromís per Crevillent considera que l’abandó en què es troben les rambles i barrancs a Crevillent suposa una irresponsabilitat i un atemptat mediambiental pel perill de desbordament d’alguns i per la brutícia que es ve acumulant durant anys sense que per part de les administracions responsables s’actue.

Barrancs com el qual es troba al costat del Camí de los Pavos, o el de Sendra que es troba a l’eixida de Crevillent en la confluència de la carretera N-340 i l’Av. Carmelites Teresianas, o l’entorn del Barranc del Boch en el Camí de la Monja.

La situació en què es troben és a causa que ni des de la Confederació Hidrogràfica, ni des de la Conselleria de Infraestructures, Territori i Medi Ambient ni des del propi Ajuntament en els últims anys s’ha parat atenció a este problema en el terme de Crevillent.

El Portaveu Municipal, José Manuel Penalva, ha manifestat que aquesta situació ha convertit aquests espais en focus de contaminació mediambiental i paisatgística, ja que alguns es vénen utilitzant com a abocadors des de fa anys, i suposen un perill pel desbordament que es pot produir en cas de pluges.

Afig Penalva que davant la passivitat d’estes administracions, totes elles governades pel PP, des de Compromís es van a presentar denúncies tant al SEPRONA com a la pròpia Confederació Hidrogràfica.

barranco de Sendra 4 Barranco junto  al Camino de los Pavos 10Barranco junto  al Camino de los Pavos 7Camino de la Monja Barranco del Bch  Barranco junto al Camino de los Pavos 1