Crevillent, 17 d’octubre. Des de Compromís hem de lamentar la irresponsabilitat de l’Alcalde que està provocant inquietud innecessària en més de quaranta famílies dels treballadors/es de SELESA amb l’únic objectiu i fi de captar vots per a tractar de perpetuar-se en el poder indefinidament.

José Manuel Penalva, Portaveu Municipal ha manifestat que resulta indecent políticament intentar sembrar inquietud i desconcert en les i els treballadors de SELESA, iniciant una campanya especulativa sobre futures actuacions i intencions de l’oposició si arribaren al Govern. Fins i tot arribant a afirmar que en cas que es revertirà la concessió, els treballadors serien acomiadats i tindrien dificultats per a cobrar l’acomiadament.

Afig Penalva que aquesta forma irresponsable de comportament és molt propi dels antics cacics de poble que hui espanten als treballadors i les seues famílies i demà arremetran contra les associacions cíviques amenaçant la seua continuïtat en matèria de subvencions.

Penalva afirma que des de Compromís es té clar que entre els seus objectius i projectes polítics no està el complicar la vida a les persones com l’està fent el Sr. César Asencio i que el model de gestió dels serveis públics serà el que decidisca la ciutadania, fonamentalment en serveis tan importants com aquest, que suposarà un desemborsament per a la ciutadania crevillentina, en quinze anys de més de 32 milions d’euros.

És un compromís públic d’este Grup de mantenir la plantilla a través de les fórmules més adequades possibles i vetlant pels interessos generals de tots i podem assegurar que existeixen fórmules legals per a fer-ho en contra del que afirma l’Alcalde.

En qualsevol cas els treballadors estan emparats per l’Estatut dels Treballadors i els convenis col·lectius i més garantits tindrien les seues condicions laborals si no fora per l’última reforma laboral aprovada pel PP.

El que sí ha plantejat Compromís aplicant l’ètica, la decència i el sentit comú és que atès que falten set mesos per a les pròximes eleccions i atès que l’actual contracta es pot prorrogar un any més, és que siga la pròxima Corporació la que decidisca el que millor convinga als interessos del conjunt de la ciutadania i que siguen compatibles amb la continuïtat de les actuals condicions de treball.

Finalment, emplacem al Sr. César Asencio al fet que explique quin interès té i quines presses té a traure una contractació de forma precipitada, sense consens i sense participació de la ciutadania a pesar l’alt cost que pagaran els ciutadans a través dels seus impostos.

Esta campanya de la por només pot ser qualificada d’irresponsable i posa de manifest dues qüestions: la primera, el nerviosisme d’algú que sí sap que els seus llocs de treball i els seus sous com a Alcalde i com a Vicepresident de la Diputació estan en perill i la segona qüestió la falta d’il·lusió i de projectes innovadors per al seu poble. Aquestes raons expliquen la més que evident falta d’ètica política i responsabilitat en infondre injustificadament preocupació i confusió innecessàries en moltes famílies.

Imatge de diarioinformación.com