Crevillent a 17 de setembre, el Grup Municipal de Compromís a través del seu Portaveu Municipal ha manifestat que l’anunci de rescatar el projecte de la Ciutat Esportiva Nord, té més de propaganda que de cobrir les necessitats reals dels esportistes crevillentins.

Este Grup recorda que estem davant un nou anunci que correspon a una promesa incomplides de fa huit anys. Un projecte que havia d’haver estat acabat fa tres anys. A més amb la que aquesta prometent i comprometent inversions incertes per a un període en el qual, les enquestes no garanteixen la continuïtat de l’actual Alcalde de Crevillent i del Govern Municipal del PP, per la qual cosa podrien ser uns altres els que haurien de gestionar les conseqüències dels seus retards i les seues deficiències en la planificació.

Penalva considera que hui la major demanda d’infraestructures se situa en l’Annex del Camp de Futbol per falta de camps de gespa artificial. Els diferents clubs de futbol tenen problemes importants per a quadrar horaris d’entrenament i compromisos en tornejos oficials i aficionats.

Qualsevol persona que visita les instal·lacions esportives del nostre entorn pot veure amb claredat el dèficit que aquest municipi té en aquest tipus d’instal·lacions. En canvi en el projecte que s’ha anunciat es deixen fóra estes instal·lacions que sí són prioritàries.

Altra de les infraestructures que no disposa Crevillent és la falta d’una piscina d’estiu. Som l’únic municipi d’interior del mateix nivell d’habitants que no disposa d’una piscina municipal d’estiu, el que suposa que molts crevillentins hagen d’acudir a les piscines de Granja o de Cox i d’altres municipis per a gaudir d’aquest servei. De nou en aquest projecte anunciat aquesta important infraestructura ni tan sols es contempla.

I finalment, indicar que efectivament és necessari el Trinquet a més de ser una reivindicació d’aquest grup de fa anys, és necessari ja que hi ha un club que fa ímprobes esforços per mantenir este esport a Crevillent i que actualment no es disposa de cap instal·lació d’aquestes característiques.

Respecte al finançament d’aquest projecte, Penalva ha afirmat que este Grup no comparteix que el cànon mediambiental, com el seu nom indica, hauria d’estar destinat a projectes mediambientals, eixa era la justificació d’aquest impost, pel que hauria de destinar-se íntegrament a projectes que creen llocs de treball en l’economia verda o en l’agricultura, i no per a finançar les promeses incomplides i la gestió fallida de l’Alcalde davant els organismes que en principi havien de finançar aquests projectes.

I finalment, l’Alcalde ha d’explicar si va a exigir també a la Generalitat la part del pressupost que li correspon finançar o el Govern del Sr. Fabra es retira d’aquest projecte.