José Manuel Penalva considera que Crevillent necessita un canvi general del Govern i de polítiques per a atendre les necessitats de la ciutadania.

Crevillent a 4 de setembre, el Grup Municipal de Compromís considera que la nova remodelació del Govern realitzada per l’Alcalde posa de manifest la falta d’idees i respon com afirma el propi Alcalde a una remodelació per interès particular dels membres del seu govern.

Compromís creu que a aquesta altura de la legislatura l’única remodelació que fa falta per a donar un impuls necessari al nostre poble és el canvi de tot el Govern i del seu Alcalde.

És difícil entendre per a la ciutadania en general que una remodelació s’explique en clau personal i fent propaganda sobre les virtuts professionals de caràcter privat dels seus membres i que no correspon a l’àmbit públic valorar.

Per qüestió de pura lleialtat institucional, la qual cosa hauria d’haver fet el Sr. Alcalde, és donar explicacions en la Corporació de forma immediata, i no a manera de “cotilleo” en els mitjans.

Per a José Manuel Penalva, Portaveu Municipal de Compromís, Crevillent necessita d’un nou impuls i de noves idees i que els problemes que hui tenim no es resolen amb una remodelació “limitada” del Govern, sinó amb un canvi de polítiques que hui ja han demostrat que no serveixen i que segueixen mantenint. Afig Penalva que a més tenen l’agreujant que estem davant un Govern que no assumeix cap tipus de responsabilitat pels seus propis fracassos.

La falta d’impuls polític per a resoldre els problemes importants que pateix Crevillent en diferents àmbits, econòmic social urbanístic cultural etc., no es resolen amb remodelacions limitades i acomodaments personals, sinó amb un canvi en profunditat de les persones i les formes d’exercir el poder dels qui componen l’actual Govern Municipal, per la qual cosa seran els ciutadans els qui en les pròximes eleccions decidiran que remodelació necessita el Govern Municipal de Crevillent.

Finalment, cal recordar que les competències de Sanitat i Consum que encara mantindrà l’actual regidor de l’àrea, són competències que estan afectades per l’última reforma local i que el seu objectiu és retirar als Ajuntaments i derivar-los a la Generalitat Valenciana.