Lamenten que fets com aquest d’utilitzar la institució municipal per a manipular i falsejar la informació són habituals en el PP, i esperen que aquesta ficada de pota servisca per a rectificar i no reincidir en utilització partidista de la Corporació Municipal i els seus recursos.

Crevillent a 9 d’abril, Compromís adverteix a Loreto que dir la veritat encara que no agrade és una obligació moral que tenim els responsables públics, i fer demagògia en gens afavoreix a un poble.

Dir que el PP no compara els impostos de municipis on presten serveis bàsics molt més amplis que el nostre és a dir la veritat, i només ha de preocupar-se a contrastar les dades per a verificar que els impostos són molts o pocs depenent dels serveis que es presten als ciutadans el que és simplement de sentit comú.

Per al portaveu de Compromis J. Manuel Penalva, l’Alcalde intenta confondre a la ciutadania confonent a la institució de l’Ajuntament amb el PP, i replica que el poble de Crevillent no necessita ni cabdills ni ambaixadors de cap tipus, per la qual cosa aquest portaveu ni pretén ni vol ser ambaixador d’un poble que afortunadament es representa per si només, i menys pretén ser ambaixador del Govern del PP.

Finalment vol deixar clar Penalva, que ara vol la Sra. Loreto arrogar-se que van ser ells els que van detectar l’error, i és absolutament fals. Ni ella va estar en la Comissió d’Hisenda, ni li han informat adequadament. Van ser tots els grups de l’oposició sense exclusió els que denunciem la manipulació, la imparcialitat de la informació i els que qüestionem la veracitat de les dades que apareixen en el fullet del PP i després va venir la rectificació.

En tot cas, en l’única cosa que estem d’acord amb la Sra. Mallol és que el fullet ho ha de pagar el PP perquè no es tracta d’informació institucional, sinó de partit i agreujat per una informació que no és real, encara que aquest gest seria molt més lloable si com ja els demanem en el seu moment assumiren altres despeses que li han provocat al municipi per la mala gestió personalista de l’Alcalde com per exemple els quasi 5 milions d’euros dels terrenys de Ronda Sud.