Des de fa diversos mesos s’han estat aprovant en sessió plenària per part del grup majoritari del PP diversos expedients de reconeixement extrajudicial de crèdits corresponents a factures sense que estiguen emparades per expedient de contractació algun.

En aquesta situació s’han trobat en reiterades ocasions el servei de manteniment de zones enjardinades que actualment està sent realitzada per la mercantil JARDITEC, SL, el servei de tractament i eliminació de residus per part de la mercantil ABONAMENTS ORGÀNICS NACIONALS, S.A. (ABORNASA), el servei de Consergeria i personal d’instal·lacions esportives per la mercantil TOT SPORT CREVI, S.L., el manteniment de la piscina municipal per part de MARE NOSTRUM COSTA BLANCA, S.L., entre uns altres. Dels quals en reiterats informes d’intervenció municipal s’ha posat de manifest la falta de contractació que empare aquests serveis.

Jose Manuel Penalva, portaveu del grup COMPROMÍS, manifesta que amb els informes que es coneixen existeixen suficients indicis que requereixen ser explicats. Per a açò és necessària una comissió de investigació que aclarisca aquesta situació.

Aquesta petició ja la vam fer de forma verbal en el passat Ple sense que fóra acceptat pel Govern Municipal. És per açò, que aquest grup la planteja amb els formalismes exigits per al seu debat i aprovació en el pròxim Ple.