Aguagest ha fet arribar als crevillentins una carta on demanen consentiment per a cedir les dades dels contribuents amb finalitats comercials. El Grup Municipal de COMPROMÍS per Crevillent considera que Aguagest fa un ús indegut de les dades dels ciutadans que disposa, a causa de la concessió de l’explotació de xarxa d’aigua potable.

Resulta inacceptable que l’Ajuntament li adjudique una concessió a aquesta empresa per a la gestió de l’aigua i aquesta faça ús dels padrons fiscals dels contribuents amb finalitats comercials completament aliens a fi del servei que ha de prestar.

A més, ja que es tracta d’empreses que es dediquen al negoci de les pòlisses d’assegurances, estan facilitant la competència deslleial respecte a altres asseguradores utilitzant les dades de la concessió de l’Ajuntament.

Diuen que sol·liciten el consentiment per a cedir les dades, però la realitat és que si no contestes en un mes els hi donen a les asseguradores perquè t’envien informació comercial. No hi ha dubte que amb açò aquestes empreses es beneficien en comptar amb informació privilegiada dels ciutadans per a millorar les seues estratègies de mercat. Queda per saber si Aguagest, a més, obté benefici econòmic amb les dades del padró de contribuents.