El grup municipal presentarà una esmena a la moció del PP sobre la reducció de tarifes als regants.
Compromís presentarà una esmena a la moció popular que demana una reducció de costos en les tarifes elèctriques per als pous de regants. La moció l’ha presentat la portaveu del PP, Loreto Mallol, i per Compromís aquesta proposta es queda curta. El motiu és que no passa de ser un decàleg de bones intencions.  Cosa que ja vam veure amb el codi de bones pràctiques als bancs per al cas de desnonaments. Els nostres agricultors necessiten mesures que els ajuden a pal·liar la greu deterioració que estan sofrint, entre altres motius, per la Política Agrícola Comuna de la UE i per una climatologia adversa.
Per Compromís, aquesta moció ha de ser més exigent. En ella s’hauria de demanar al Govern Central mesures concretes perquè la reducció de costos als regants siguen efectives, al mateix temps que aquesta reducció supose també beneficis per als agricultors i per als consumidors. Qualsevol mesura de benefici fiscal per a un sector agrícola o industrial ha de tenir una repercussió directa sobre el ciutadà i no ha de ser usada per esbandir les xifres de les empreses.
Fa temps que des de Compromís s’ha denunciat que només cinc grans companyies formen un oligopoli que controla el sector elèctric espanyol. Aquestes empreses s’alien amb el Govern de torn per incrementar les tarifes, any rere any, sent de les més cares de la UE.