Crevillent a 8 de desembre, fa diversos mesos que Compromís va denunciar a la Confederació Hidrogràfica del Segura la falta de neteja dels llits de dos barrancs i en concret els abocaments de residus existents en el barranc al costat del “camí dels Pavos” i d’altra banda els canyissos i brutícia en el “barranc de Sendres” en la confluència de la C/ Carmelites Teresianas antiga Vereda Fotges i la carretera N-340. En tots dos casos el Govern Municipal del PP en l’Ajuntament ens va remetre a la CHS com a responsable del manteniment dels llits dels Barrancs.

Fa diversos dies aquest Grup Municipal va rebre la contestació del Comissari d’Aigües de la CHS en el qual se’ns indicava que és competència de l’Ajuntament la recollida dels residus existent en el barranc i deixa en la indefinició més absoluta la neteja del barranc en el qual podria interpretar-se com a responsable al Ministeri de Foment propietat de la carretera N-340 o de nou al propi Ajuntament per trobar-se en zona urbana.

Des de Compromís és inacceptable com totes les administracions governades pel mateix partit, el PP, es tiren la pilota unes altres, mentrestant els barrancs segueixen en un estat de brutícia inacceptable i que suposa també un risc per a la població en cas de grans avingudes.

Per a José Manuel Penalva, de nou la pilota està en la teulada de l’Ajuntament i del Govern Municipal del PP i esperem que en esta ocasió s’actue. Afig Penalva que remetran en breu, l’escrit rebut al Govern Municipal perquè s’explique i ens diga què mesures pensa realitzar perquè els citats barrancs es netegen i conserven com marquen les lleis ja que la pròpia CHS diu amb claredat que no és de la seua competència i que en tot cas és l’Ajuntament en un dels casos i en un altre podria ser de la demarcació de carreteres depenent del Ministeri de Foment.

Penalva afig que encara s’està esperant la contestació a la denúncia que es va presentar davant el SEPRONA i que encara no s’ha pronunciat.

Compromís va a esperar la resposta del Govern Municipal i té el ferm propòsit de denunciar on fora necessari a els qui per la seua irresponsabilitat permeten l’actual estat d’aquests barrancs.