Regidor d'Acord per Guanyar, Marcelino Giménez, juntament al diputat de Compromís a la Diputació d'Alacant, Ximo Perles
Regidor d'Acord per Guanyar, Marcelino Giménez, juntament al diputat de Compromís a la Diputació d'Alacant, Ximo Perles
  • El bipartit PP-Vox posa en perill 754.000 euros que el govern anterior va aconseguir de la Diputació d’Alacant per a la construcció d’un complex de piscines a l’aire lliure
  • Acord per Guanyar critica que l’alcaldessa està ignorant les necessitats i reivindicacions de la ciutadania mentres que Aznar es nega a executar el projecte aprovat malgrat tindre el terreny i el finançament

Crevillent corre el risc real de perdre una subvenció de 754.000 euros concedits per la Diputació d’Alacant dins del Pla Planifica a conseqüència de la rotunda negativa de l’alcaldessa Lourdes Aznar a executar el projecte per a la construcció d’un complex de piscines d’estiu en el Félix Candela, redactat i aprovat durant l’anterior govern i paralitzat administrativament per l’actual equip conformat per PP i Vox.

Acord per Guanyar titlla al govern municipal de “elitista” per considerar que no és necessari tindre una piscina d’estiu en el municipi i li retrau estar allunyat de les necessitats de la ciutadania en renunciar a este projecte tan demandat històricament pels crevillentins i crevillentines, sent l’única localitat de la zona sense una instal·lació d’estes característiques.

“És una conseqüència més de la deficitària gestió i la falta de planificació d’este govern. Tal com s’ha exposat hui en el Ple de la Diputació, l’alcaldessa encara no ha notificat la decisió de no executar l’obra i els temps no acompanyen, per la qual cosa Crevillent podria perdre esta dotació econòmica al no complir amb l’últim termini d’execució”, assenyala el regidor de’Acord, Marcelino Giménez.

Respecte a les declaracions d’Aznar en les quals afirmava que este import serà destinat a la remodelació del Pavelló dels Arbrets, des d’Acord ressalten que la subvenció de Diputació correspon a les anualitats 2020-2023 i exigix que l’obra estiga finalitzada en 2026, aspecte que per qüestió de terminis es considera incompatible amb qualsevol altra obra que no siga la piscina, que ja compta amb un projecte aprovat.

L’alcaldessa es nega a executar el projecte del Govern del Canvi malgrat tindre el terreny, el projecte redactat i aprovat i el finançament. “Li demanem a Lourdes Aznar que escolte la ciutadania i rectifique, Crevillent necessita una piscina d’estiu per la qual cosa no hi ha motiu per a exposar-se a la pèrdua d’esta important subvenció”, afig Giménez.

Des del grup municipal s’han mantingut nombroses reunions amb el diputat de Compromís en la Diputació, Ximo Perles, qui va sol·licitar accés a l’expedient i va registrar diverses preguntes sobre aquest tema que s’han exposat hui en el Ple Ordinari de l’11 de setembre a fi d’esclarir l’estat d’este projecte i intentar evitar la pèrdua de la subvenció.