L’Ajuntament de Crevillent liquida el pressupost municipal de 2023 amb un romanent de tresoreria de 6,2 milions d’euros, no obstant això l’alcaldessa abandona projectes com la construcció de la piscina i la remodelació del Mercat d’Abastos, mentres que el Teatre Chapí i el CRIS seguixen igual un any després

Acord per Guanyar critica que l’alcaldessa retalle en àrees com la seguretat o les festes dels barris mentres puja els sous a l’equip de Govern i aumenta els assesors

18/06/2024.- “Mentides, paralització i malbarataments en sous mentres retallen en assumptes importants per al poble”, així valoren des del grup municipal Acord per Guanyar la gestió de Lourdes Aznar davant el compliment d’un any del Govern PP-Vox.

“No han baixat els impostos com es van comprometre en campanya electoral sinó tot el contrari, ja ens han informat que els pujaran. Tampoc realitzaran la reforma integral en el Mercat d’Abastos. No van a portar el tramvia a Crevillent ni a construir un segon centre de salut, s’ha descobert que el que van prometre no ho compliran”, afirma la portaveu d’Acord, Virginia Moriel.

“La liquidació del pressupost de l’Ajuntament de Crevillent de 6.255.964 euros demostra que el Govern del Canvi va deixar els comptes més que sanejats. No obstant això les prioritats de l’alcaldessa són les que són. Retalla en les festes dels barris i en àrees com la Policia Local, elimina la vigilància en el Parc Nou i la subvenció a les comparses, però puja els sous fins a arribar a tindre el govern més car i amb més assessors de la història de Crevillent”, afig.

Assenyalen que el Teatre Chapí i el Centre de Rehabilitació i Integració Social seguixen tancats un any després i sense avanços. Així mateix critiquen que Lourdes Aznar haja paralitzat la construcció de la piscina. “Teníem el terreny comprat, el projecte realitzat i pressupostat. Som l’únic municipi de la zona sense una piscina descoberta i cada estiu els crevillentins i crevillentines han de desplaçar-se fora per a poder-se banyar en una piscina municipal”, indiquen des del grup municipal.

Moriel assenyala que este any ha estat marcat per decisions erràtiques de Lourdes Aznar i que perjudiquen la ciutadania, com la defensa de la pròrroga a Ribera Salut quan els crevillentins i crevillentines exigien la gestió pública davant els constants i perpetus problemes en el Centre de Salut de Crevillent i l’Hospital del Vinalopó, com la falta de personal, la fugida de professionals o les llargues esperes per a proves i derivacions a les especialitats. “Exigim que l’alcaldessa es deixe de postureo i defenga els interessos de la gent de Crevillent”, sentència Virginia Moriel.