Crevillent, 21 de enero. De nuevo el Partido Popular utiliza cualquier excusa para atacar a Compromís. Como la Sra. Mallol no tiene argumentos de peso para criticar a Compromís, utiliza vanalidades para intentar excusarse por su falta de dedicación a los vecinos y vecinas de Crevillent, que son totalmente conscientes de la dejadez y desidia del equipo de Gobierno.

Critican al Director General de Diversidad Funcional, por no venir a Crevillent, cuando desde el Partido Popular nunca se han preocupado en invitar ni concertar ninguna cita con los miembros del Gobierno de la Generalitat e incluso se negaron a recibir a la vicepresidenta Mónica Oltra, cuando visitó varias instalaciones de Crevillent y se reunió con otros Grupos Políticos del Municipio.

Según Jesús Ruiz, Portavoz Adjunto de Compromís, al Partido Popular del Sr. César A. Asencio le molesta que Compromís haga gestiones, como la del CRIS, las ayudas a los polígonos industriales, la retirada del amianto en los colegios de Crevillent, el colector de la Estación, o las del Teatro Chapí, entre otras, para agilizar y desbloquear asuntos que son de interés del conjunto de los ciudadanos y que la incapacidad del Gobierno del Partido Popular ha venido retrasando y siendo incapaz de resolver. Hasta le molesta la entrevista que el Diario Información ha realizado al portavoz de Compromís y Diputado Provincial José Manuel Penalva o que este grupo Municipal se interese por el funcionamiento de los servicios municipales, en este caso el del archivo Municipal como si el archivo fuera propiedad del PP y del Sr. Asencio.

El Partido Popular , que tiene imputado, por la fiscalía anticorrupción y por la jueza tras la investigación de la Unidad de Delitos Económicos y Telemáticos, al Sr. Alcalde, a dos concejales y a un exconcejal por prevaricación administrativa, fraude, malversación de caudales públicos, tráfico de influencias y negociaciones prohibidas, sigue instalado en el absolutismo y en la intransigencia, que ha venido practicando el Alcalde de Crevillent durante más de 20 años, el problema que tienen los crevillentinos y crevillentinas es que a esa actitud hay que sumarle la incapacidad que viene demostrando a la hora de atender las importantes  necesidades reales del municipio.

Compromís, a pesar de esta táctica de una derecha caduca, va a seguir trabajando para producir el cambio política que muchos crevillentinos desean.

És necessari un canvi polític a Crevillent davant un PP que només es dedica a fer oposició a Compromís

Crevillent, 21 de gener. De nou el Partit Popular utilitza qualsevol excusa per a atacar a Compromís. Com la Sra. Mallol no té arguments de pes per a criticar a Compromís, utilitza vanalitats per a intentar excusar-se per la seua falta de dedicació als veïns i veïnes de Crevillent, que són totalment conscients de la deixadesa i desídia de l’equip de Govern.

Critiquen al Director General de Diversitat Funcional, per no vindre a Crevillent, quan des del Partit Popular mai s’han preocupat a convidar ni concertar cap cita amb els membres del Govern de la Generalitat i fins i tot es van negar a rebre a la vicepresidenta Mónica Oltra, quan va visitar diverses instal·lacions de Crevillent i es va reunir amb altres Grups Polítics del Municipi.

Segons Jesús Ruiz, Portaveu Adjunt de Compromís, al Partit Popular del Sr. César A. Asencio el molesta que Compromís faça gestions, com la del CRIS, les ajudes als polígons industrials, la retirada de l’amiant en els col·legis de Crevillent, el col·lector de l’Estació, o les del Teatre Chapí, entre altres, per a agilitar i desbloquejar assumptes que són d’interés del conjunt dels ciutadans i que la incapacitat del Govern del Partit Popular ha vingut retardant i sent incapaç de resoldre. Fins el molesta l’entrevista que el Diari Informació ha realitzat al portaveu de Compromís i Diputat Provincial José Manuel Penalva o que aquest grup Municipal s’interesse pel funcionament dels serveis municipals, en aquest cas el de l’arxiu Municipal com si l’arxiu fóra propietat del PP i del Sr. Asencio.

El Partit Popular , que té imputat, per la fiscalia anticorrupció i per la jutgessa després de la investigació de la Unitat de Delictes Econòmics i Telemàtics, al Sr. Alcalde, a dos regidors i a un exregidor per prevaricació administrativa, frau, malversació de cabals públics, tràfic d’influències i negociacions prohibides, segueix instal·lat en l’absolutisme i en la intransigència, que ha vingut practicant l’Alcalde de Crevillent durant més de 20 anys, el problema que tenen els crevillentins i crevillentines és que a aqueixa actitud cal sumar-li la incapacitat que ve demostrant a l’hora d’atendre les importants necessitats reals del municipi.

Compromís, malgrat aquesta tàctica d’una dreta caduca, continuarà treballant per a produir el canvi política que molts crevillentins desitgen.