Entre los beneficiarios se encuentran los IES Maciá Abela y Canónigo Manchón de Crevillent.
Crevillent a 22 de agosto, Compromís per Crevillent valora muy positivamente el convenio de colaboración que mantienen la Consellería de Educación, Investigación, Cultura y Deportes, del Conseller Vicent Marzá, y el Ministerio de Educación para incorporar el próximo curso a un total de 151 universitarios a los centros de la Comunidad Valenciana para impartir clases prácticas de inglés, italiano y alemán.
Estos nativos actuarán como auxiliares extranjeros de conversación en 138 centros educativos valencianos desde el próximo 1 de octubre hasta el 31 de mayo de 2019. Los institutos de ESO, Bachiller y FP seleccionados dispondrán así de profesores nativos de inglés, italiano y alemán para el próximo curso que está a punto de empezar.
Las principales funciones de este profesorado es la de participar en clases de conversación, complementar las clases con ejercicios de lectura, dictado y composición oral, dar a los alumnos una idea del estilo de vida en su país y preparar el material y/o participar en actividades complementarias como talleres lingüísticos.
Según Jesús Ruiz, portavoz adjunto de Compromís per Crevillent, en los Institutos Maciá Abela y Canónigo Manchón de Crevillent se van a incorporar auxiliares de inglés, así mismo se incorporarán auxiliares de alemán y de italiano al IES Maciá Abela. Estas incorporaciones reforzarán, sin duda, el dominio de lenguas extranjeras entre su alumnado.
Desde la Consellería de Educación, Investigación, Cultura y Deporte se sigue apostando por el futuro y por un plurilingüismo que forme a todos los alumnos en el dominio de lenguas dentro de una sociedad europea que se caracteriza por su diversidad cultural y lingüística, en la que comunicarse se convierte en una necesidad prioritaria para el entendimiento intercultural y la cohesión social.

EL PRÒXIM CURS ESCOLAR S’INCORPOREN AUXILIARS DE CONVERSA EN 138 CENTRES EDUCATIUS DE LA COMUNITAT VALENCIANA

Entre els beneficiaris es troben els IES Maciá Abela i Canonge Manchón de Crevillent.
Crevillent a 22 d’agost, Compromís per Crevillent valora molt positivament el conveni de col·laboració que mantenen la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esports, del Conseller Vicent Marzá, i el Ministeri d’Educació per a incorporar el pròxim curs a un total de 151 universitaris als centres de la Comunitat Valenciana per a impartir classes pràctiques d’anglès, italià i alemany.

Aquests nadius actuaran com a auxiliars estrangers de conversa en 138 centres educatius valencians des del pròxim 1 d’octubre fins al 31 de maig de 2019. Els instituts d’ESO, Batxiller i FP seleccionats disposaran així de professors natius d’anglès, italià i alemany per al pròxim curs que està a punt de començar .
Les principals funcions d’aquest professorat és la de participar en classes de conversa, complementar les classes amb exercicis de lectura, dictat i composició oral, donar als alumnes una idea de l’estil de vida en el seu país i preparar el material i/o participar en activitats complementàries com a tallers lingüístics.

Segons Jesús Ruiz, portaveu adjunt de Compromís per Crevillent, en els Instituts Maciá Abela i Canonge Manchón de Crevillent es van a incorporar auxiliars d’anglès , així mateix s’incorporaran auxiliars d’alemany i d’italià a l’IES Maciá Abela. Aquestes incorporacions reforçaran, sens dubte, el domini de les llengües estrangeres entre el seu alumnat.
Des de la Consellería d’Educació, Investigació, Cultura i Esport se segueix apostant pel futur i per un plurilingüisme que forme a tots els alumnes en el domini de llengües dins d’una societat europea que es caracteritza per la seua diversitat cultural i lingüística, en la qual comunicar-se es converteix en una necessitat prioritària per a l’enteniment intercultural i la cohesió social.