Crevillent, 19 de junio. La Conselleria de Economía Sostenible, Sectores Productivos, Comercio y Trabajo,  de Rafa Climent, ha incrementado en dos millones de euros las ayudas a los Parques Empresariales destinadas a la mejora y modernización de polígonos 2018-2019 que contaban con un partida inicial de 24,59 millones de euros, para mejorar 166 polígonos industriales de 106 municipios y 23 comarcas.

Jesús Ruiz, Portavoz Adjunto del Grupo Municipal de Compromís per Crevillent ha anunciado que nuestro municipio se ha visto beneficiado de estas ayudas para el desarrollo de los Polígonos Industriales, concretamente los Polígonos I-8, I-4, I-7 y Crevillent Industrial. Además de estos cuatro polígonos, Crevillent presento tres propuestas más, la de Cachapets, el Polígono Imperial y Faima, pero han entrado en esta convocatoria realizada por la Conselleria de Economía.

Las ayudas se han concedido bajo el régimen de concurrencia competitiva comparando las solicitudes presentadas en los ámbitos de cada una de las líneas presupuestarias.

Las actuaciones susceptibles de ayuda son la obra civil que permita la implantación de fibra óptica y otros servicios, vigilancia a través de CCTV conectado a la Policía Local, carril bici, pasarelas de peatones, ampliación o creación de depuradora, mejora de la imagen del polígono, mejora del alumbrado público, generación de energía renovable, y servicios contra incendios.

Las actuaciones que se van implementar en los polígonos I-4, I-7, I-8 y polígono Crevillent Industrial son la mejora del Alumbrado Público mediante medidas de eficiencia energética y señalización.

La cuantía recibida para el proyecto de mejora y modernización de estos polígonos asciende a 855.757.89€, cuya partida presupuestaría se divide en dos bloques. En 2018, Crevillent recibirá 384.507,89€  y en 2019 los 471.250€ restantes.

“La mejora de los polígonos supone un aumento en la calidad de vida de los trabajadores y ciudadanos que se benefician de actuaciones, como una mayor vigilancia, mejora de las zonas verdes o implantación de recorridos biosaludables”, ha explicado Jesús Ruiz.

 

 

L’aposta del Govern Valencià per reactivar els polígons industrials porta a Crevillent un total de 855.757,89€ en ajudes

Crevillent, 19 de juny. La Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, de Rafa Climent, ha incrementat en dos milions d’euros les ajudes als Parcs Empresarials destinades a la millora i modernització de polígons 2018-2019 que comptaven amb un partida inicial de 24,59 milions d’euros, per a millorar 166 polígons industrials de 106 municipis i 23 comarques.

Jesús Ruiz, Portaveu Adjunt del Grup Municipal de Compromís per Crevillent ha anunciat que el nostre municipi s’ha vist beneficiat d’aquestes ajudes per al desenvolupament dels Polígons Industrials, concretament els Polígons I-8, I-4, I-7 i Crevillent Industrial. A més d’aquests quatre polígons, Crevillent presente tres propostes més, la de Cachapets, el Polígon Imperial i Faima, però han entrat en aquesta convocatòria realitzada per la Conselleria d’Economia.

Les ajudes s’han concedit sota el règim de concurrència competitiva comparant les sol·licituds presentades en els àmbits de cadascuna de les línies pressupostàries.

Les actuacions susceptibles d’ajuda són l’obra civil que permeta la implantació de fibra òptica i altres serveis, vigilància a través de CCTV connectat a la Policia Local, carril bici, passarel·les de vianants, ampliació o creació de depuradora, millora de la imatge del polígon, millora de l’enllumenat públic, generació d’energia renovable, i serveis contra incendis.

Les actuacions que es van a implementar en els polígons I-4, I-7, I-8 i polígon Crevillent Industrial són la millora de l’Enllumenat Públic mitjançant mesures d’eficiència energètica i senyalització.

La quantia rebuda per al projecte de millora i modernització d’aquests polígons ascendeix a 855.757.89€, la partida del qual pressupostaria es divideix en dos blocs. En 2018, Crevillent rebrà 384.507,89€ i en 2019 els 471.250€ restants.

“La millora dels polígons suposa un augment en la qualitat de vida dels treballadors i ciutadans que es beneficien d’actuacions, com una major vigilància, millora de les zones verdes o implantació de recorreguts biosaludables”, ha explicat Jesús Ruiz.