Crevillent a 23 de enero, el Grupo Municipal de Compromís muestra su sorpresa por el anuncio por parte de la concejala de Fomento Laura Gomis, de la contratación de una limpiadora de apoyo al servicio de limpieza del Centre Jove Juan Antonio Cebrián, durante 6 meses a media jornada, por medio del Plan de Empleo Municipal.

La noticia no tendría nada de sorprendente si no fuera porque este servicio de limpieza, ya se encuentra contratado a la empresa Divertijove S.L. que es la que tiene adjudicado el servicio de gestión, en cuyo contrato también se contempla la limpieza del Centre Jove.

Jesús Ruiz, Portavoz Adjunto del Grupo Municipal de Compromís, manifiesta que una vez más estamos ante el hecho de que servicios que se contratan a empresas externas, se terminan prestando por el Ayuntamiento, lo que supone pagar dos veces por el mismo servicio.

Este es un caso más en el que se pone de manifiesto la incapacidad del Gobierno Municipal del PP para administrar los recursos públicos, y se suma a las irregularidades ya denunciadas por Compromís, excusándose el Gobierno del PP, incontables veces en que la municipalización de los servicios públicos permitiría una mayor flexibilidad y mejora de los servicios públicos

Jesús Ruiz añade que, en esta ocasión volvemos a ver que la gestión indirecta de los servicios municipales no beneficia en nada a los vecinos y vecinas de Crevillent, ya que ante una actividad organizada por el Ayuntamiento, como es Plan de Empleo Municipal de Crevillent en el Centre Jove, conlleva, según el PP, que para la limpieza de las instalaciones públicas utilizadas se tenga que contratar a una persona a media jornada durante seis meses con cargo al Ayuntamiento, y eximir así a la empresa privada, que gestiona el Centro Jove, de la limpieza de esas instalaciones, cuando en la privatización del servicio se nos vendió que la limpieza del edificio era a cargo de la empresa privada. De nuevo una gestión privada que pagamos entre todos.

Desde el Grupo Municipal de Compromís se ha manifestado que esta situación se debe analizar y realizar un informe por parte del técnico para evaluar si este servicio de limpieza corresponde a la empresa que gestiona el Centre Jove y cuya limpieza, según el pliego de condiciones, es responsabilidad de la empresa y no del Ayuntamiento. Esperamos desde Compromís que por parte del Gobierno Municipal del PP se tenga una posición transparente y de defensa de los intereses municipales y no de los intereses privados.

 

 

 

Paguem dues vegades pel mateix servei

Crevillent a 23 de gener, el Grup Municipal de Compromís mostra la seua sorpresa per l’anunci per part de la regidora de Foment Laura Gomis, de la contractació d’una netejadora de suport al servei de neteja del Centre Jove Juan Antonio Cebrián, durant 6 mesos a mitja jornada, per mitjà del Pla d’Ocupació Municipal.

La notícia no tindria gens de sorprenent si no fóra perquè aquest servei de neteja, ja es troba contractat a l’empresa Divertijove S.L. que és la que té adjudicat el servei de gestió, en el contracte de la qual també es contempla la neteja del Centre Jove.

Jesús Ruiz, Portaveu Adjunt del Grup Municipal de Compromís, manifesta que una vegada més estem davant el fet que serveis que es contracten a empreses externes, s’acaben prestant per l’Ajuntament, la qual cosa suposa pagar dues vegades pel mateix servei.

Est és un cas més en el qual es posa de manifest la incapacitat del Govern Municipal del PP per a administrar els recursos públics, i se sumisca a les irregularitats ja denunciades per Compromís, excusant-se el Govern del PP, incomptables vegades en què la municipalització dels serveis públics permetria una major flexibilitat i millora dels serveis públics.

Jesús Ruiz afig que, en aquesta ocasió tornem a veure que la gestió indirecta dels serveis municipals no beneficia en gens als veïns i veïnes de Crevillent, ja que davant una activitat organitzada per l’Ajuntament, com és Pla d’Ocupació Municipal de Crevillent en el Centre Jove, comporta, segons el PP, que per a la neteja de les instal·lacions públiques utilitzades s’haja de contractar a una persona a mitja jornada durant sis mesos amb càrrec a l’Ajuntament, i eximir així a l’empresa privada, que gestiona el Centre Jove, de la neteja d’aqueixes instal·lacions, quan en la privatització del servei se’ns va vendre que la neteja de l’edifici era a càrrec de l’empresa privada. De nou una gestió privada que paguem entre tots.

Des del Grup Municipal de Compromís s’ha manifestat que aquesta situació s’ha d’analitzar i realitzar un informe per part del tècnic per a avaluar si aquest servei de neteja correspon a l’empresa que gestiona el Centre Jove i la neteja del qual, segons el plec de condicions, és responsabilitat de l’empresa i no de l’Ajuntament. Esperem des de Compromís que per part del Govern Municipal del PP es tinga una posició transparent i de defensa dels interessos municipals i no dels interessos privats.