Crevillent a 19 de octubre, “en Compromís no nos vamos a poner de perfil en cuanto a la reivindicación de un servicio esencial para Crevillent como es la ambulancia 24h”, ha explicado Marcelino Giménez, Concejal del Grupo Municipal de Compromís.

Marcelino Giménez, manifiesta que su grupo trabaja y realiza gestiones para que el servicio de ambulancia SVB se pueda restablecer con la mayor brevedad posible, “y en ese sentido hemos realizado y seguimos haciendo gestiones con la Consellería de Sanidad Universal y Salud Publica”.

Para Marcelino Giménez resulta sonrojante, o como se diría en Crevillent “che quin buch tenen” la Sra. Guirao y la Sra. Pomares, en sus declaraciones,  aluden a las plataformas vecinales que se movilizaron, y el concejal de Compromís se pregunta, ¿dónde estaban ustedes? Porque su firma NO aparece entre las más de 4.700 que se recogieron para que no se suprimiera el servicio. Añade el concejal que la Sra. Guirao en este asunto carece de legitimidad delante de todos los crevillentinos, ya que en el año 2013 ya era la presidenta de la Comisión de Sanidad.

También cabría preguntarse qué hizo la Señora Juana Guirao  al respecto,  Pues la respuesta es NADA, ya que en la Generalitat  gobernaban sus amiguitos del alma y ya sabemos que en algunos partidos si te mueves te quitan el sillón, y callaba y miraba hacia otro lado cuando sus dirigentes se apoderaban desviaban el  dinero de los valencianos hacia sus bolsillos y a los de las empresas amigas.

Y ahora una vez constatada la alianza entre el PP de siempre y la “nueva política” de C’s, que consiste en vender titulares y crear eslóganes, para quedar bien en los medios de comunicación, pero que se quedan en eso en cortinas de humo, ya que las propuestas están vacías de contenido y son irreales,  para el concejal de Compromís, no se puede vivir e instalarse eternamente en la apariencia y el populismo, porque la realidad termina imponiéndose a la ficción, y ante los crevillentinos se presentaron con el eslogan de C’s “SOMOS EL CAMBIO”

Marcelino Gimenez opina que es de un cinismo puro decir que “hay una partida presupuestaria para restablecer el servicio”, la partida presupuestaria de la que hablan las concejalas es de 35.000 euros, y lo que costaría realmente restablecer el servicio serian unos 200.000 euros. Por lo que el anuncio del PP y C’s es completamente irreal, y solo sirve como titular.

Es importante resaltar la contradicción que supone querer reunirse con representantes autonómicos para tratar este tema, y en cambio la moción presentada por Compromís en el pleno de enero de 2017, donde se instaba al Ayuntamiento de Crevillent a contratar una ambulancia y dos técnicos con base en el campo de fútbol, que pudiera dar cobertura  a todas las instalaciones deportivas municipales durante el fin de semana no fuera apoyada por las concejalas de la derecha, Guirao y Pomares, saliendo adelante esta propuesta con los votos de Compromís, L’Esquerra y el PSOE.

Marcelino Giménez destaca, que es llamativo, que aquí en Crevillent, donde la derecha vuelve a tener una mayoría absoluta y solo depende de ellos, no pongan en marcha esta propuesta que fue aprobada en pleno, ¿a qué juegan las señoras Guirao y Pomares?

La única explicación posible para Compromís es la falta de actitud democrática de estos partidos, ya que no respetan las mociones que salen adelante sin sus votos, no teniendo en cuenta que hay iniciativas de otros partidos que benefician a los crevillentinos. Lo dicho, C’s adelanta por la derecha al PP.

Además, Marcelino Giménez les recuerda que este pasado mes de septiembre un vecino de Crevillent,  el cual tuvo un amago de infarto, tuvo que ser trasladado desde una instalación municipal al hospital en una furgoneta ante la tardanza de la ambulancia, y que este fin de semana ya dan inicio todas las competiciones tanto locales, escolares y federadas.

 

Sí a l’Ambulància 24h i en les instal·lacions esportives també

Crevillent a 19 d’octubre, “en Compromís no ens anem a posar de perfil quant a la reivindicació d’un servei essencial per a Crevillent com és l’ambulància 24h”, ha explicat Marcelino Giménez, Regidor del Grup Municipal de Compromís.

Marcelino Giménez, manifesta que el seu grup treballa i realitza gestions perquè el servei d’ambulància SVB es puga restablir com més prompte millor, “i en aqueix sentit hem realitzat i seguim fent gestions amb la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Publica”.

Per a Marcelino Giménez resulta *sonrojarte, o com es diria a Crevillent “che quin buch tenen” la Sra. Guirao i la Sra. Pomares, en les seues declaracions, al·ludeixen a les plataformes veïnals que es van mobilitzar, i el regidor de Compromís es pregunta, on estaven vostès? Perquè la seua signatura NO apareix entre les més de 4.700 que es van arreplegar perquè no se suprimira el servei. Afig el regidor que la Sra. Guirao en aquest assumpte manca de legitimitat davant de tots els crevillentins, ja que l’any 2013 ja era la presidenta de la Comissió de Sanitat.

També caldria preguntar-se què va fer la Senyora Juana Guirao sobre aquest tema, Doncs la resposta és GENS, ja que en la Generalitat governaven els seus amiguets de l’ànima i ja sabem que en alguns partits si et mous et lleven la butaca, i callava i mirava cap a un altre costat quan els seus dirigents s’apoderaven desviaven els diners dels valencians cap a les seues butxaques i als de les empreses amigues.

I ara una vegada constatada l’aliança entre el PP de sempre i la “nova política” de C’s, que consisteix a vendre titulars i crear eslògans, per a quedar bé en els mitjans de comunicació, però que es queden en açò en cortines de fum, ja que les propostes estan buides de contingut i són irreals, per al regidor de Compromís, no es pot viure i instal·lar-se eternament en l’aparença i el populisme, perquè la realitat acaba imposant-se a la ficció, i davant els crevillentins es van presentar amb l’eslògan de C’s “SOM EL CANVI”.

Marcelino Giménez opina que és d’un cinisme pur dir que “hi ha una partida pressupostària per a restablir el servei”, la partida pressupostària de la qual parlen les regidores és de 35.000 euros, i el que costaria realment restablir el servei serien uns 200.000 euros. Pel que l’anunci del PP i C’s és completament irreal, i solament serveix com a titular.

És important ressaltar la contradicció que suposa voler reunir-se amb representants autonòmics per a tractar aquest tema, i en canvi la moció presentada per Compromís en el ple de gener de 2017, on s’instava a l’Ajuntament de Crevillent a contractar una ambulància i dos tècnics amb base en el camp de futbol, que poguera donar cobertura a totes les instal·lacions esportives municipals durant el cap de setmana no fóra recolzada per les regidores de la dreta, Guirao i Pomares, tirant endavant aquesta proposta amb els vots de Compromís, L’Esquerra i el PSOE.

Marcelino Giménez destaca, que és cridaner, que ací a Crevillent, on la dreta torna a tenir una majoria absoluta i solament depèn d’ells, no engeguen aquesta proposta que va ser aprovada en ple, a què juguen les senyores Guirao i Pomares?
L’única explicació possible per a Compromís és la falta d’actitud democràtica d’aquests partits, ja que no respecten les mocions que tiren endavant sense els seus vots, no tenint en compte que hi ha iniciatives d’altres partits que beneficien als crevillentins. El que s’ha dit, C’s avança per la dreta al PP.

A més, Marcelino Giménez els recorda que aquest passat mes de setembre un veí de Crevillent, el qual va tenir un conat d’infart, va haver de ser traslladat des d’una instal·lació municipal a l’hospital en una furgoneta davant la tardança de l’ambulància, i que aquest cap de setmana ja donen inici totes les competicions tant locals, escolars i federades.