Compromís per Crevillent manifiesta su absoluta condena a la publicación que el PP de Crevillent, donde a través de la manipulación, se pretende asociar a este Grupo Político y en particular al Diputado crevillentino Ignasi Candela con los proetarras, la ilegalidad y la independencia.

Es muy grave que el PP, no sólo insulte a este Grupo Político, y no es la primera vez, queriendo asociarlo con “ETA”, sino que intente con este tipo de publicaciones romper en Crevillent la normal convivencia política que hasta hoy ha habido.

Lamentamos, que en su escalada y estrategia de volver a conseguir el poder en la Generalitat y mantener el poder y la Alcaldía, César Augusto traspase líneas rojas y realicen acusaciones graves hacia esta formación política y su Diputado Ignasi Candela.

Es también muy grave el señalar con el dedo al Diputado, un cargo público relevante que no es sólo Crevillentino, sino que además se pasea por nuestras calles como cualquier vecino y se le está relacionando con una banda terrorista. Desde Compromís per Crevillent tenemos claro quién será, en adelante, responsable de que en estas fiestas pueda ser objeto de algún tipo de violencia o intimidación. El responsable tiene nombre y apellidos, y es el Sr. César Augusto como Presidente del PP y Alcalde de Crevillent.

Cualquier vecino y vecina puede comparar quien son los verdaderos radicales, y quien en vez de tender puentes o llevar las discrepancias políticas al ámbito político, prefiere romper la convivencia en Crevillent. Se olvida el PP, que este grupo condenó las pintadas por parte de falange a su sede, y en pocas semanas ya hemos podido ver como el PP, en vez de hacer declaraciones posicionándose políticamente, prefiere la crispación y la ruptura de la convivencia política y democrática en Crevillent.

Es evidente que hay un antes y después de traspasar una línea roja, una cosa es hacer “memes” y otras publicaciones con mayor o menor gusto, o con una crítica más o menos ácida y otro querer compararnos con los terroristas.

 

 

El PP de Crevillent posa en perill la integritat física del diputat crevillentí Ignasi Candela

Compromís per Crevillent manifesta la seua absoluta condemna a la publicació que el PP de Crevillent, on a través de la manipulació, es pretén associar a aquest Grup Polític i en particular al Diputat crevillentí Ignasi Candela amb els proetarres, la il·legalitat i la independència.

És molt greu que el PP, no solament insulte a aquest Grup Polític, i no és la primera vegada volenr associar-ho amb “ETA”, sinó que intente amb aquest tipus de publicacions trencar a Crevillent la normal convivència política que fins hui hi ha hagut.

Lamentem, que en la seua escalada i estratègia de tornar a aconseguir el poder en la Generalitat i mantenir el poder i l’Alcaldia, César Augusto traspasse línies roges i realitzen acusacions greus cap a aquesta formació política i el seu Diputat Ignasi Candela.

És també molt greu l’assenyalar amb el dit al Diputat, un càrrec públic rellevant que no és només Crevillentí, sinó que a més es passeja pels nostres carrers com qualsevol veí i se li està relacionant amb una banda terrorista. Des de Compromís per Crevillent tenim clar qui serà, d’ara endavant, responsable que en aquestes festes puga ser objecte d’algun tipus de violència o intimidació. El responsable té nom i cognoms, i és el Sr. César Augusto com a President del PP i Alcalde de Crevillent.

Qualsevol veí i veïna pot comparar qui són els vertaders radicals, i qui en comptes de tendir ponts o portar les discrepàncies polítiques a l’àmbit polític, prefereix trencar la convivència a Crevillent. S’oblida el PP, que aquest grup va condemnar les pintades per part de falange a la seua seu, i en poques setmanes ja hem pogut veure com el PP, en comptes de fer declaracions posicionant-se políticament, prefereix la crispació i la ruptura de la convivència política i democràtica a Crevillent.

És evident que hi ha un abans i després de traspassar una línia roja, una cosa és fer “memes” i altres publicacions amb major o menor gust, o amb una crítica més o menys àcida i un altre voler comparar-nos amb els terroristes.