Crevillent, 19 de julio. El Grupo Municipal de Compromís per Crevillent ha comunicado que su concejala Dory Cortés ha presentado su renuncia al acta de concejala por cuestiones laborales.

Los compañeros del Grupo Municipal han manifestado su comprensión ante su situación y la necesidad de dedicación plena en su puesto de trabajo como maestra.

Dory Cortés ya dio a conocer al Consejo Político del colectivo local su intención de renunciar al acta de concejal hace varios días y todos sus miembros así como los del grupo municipal agradecieron la dedicación intensa y activa durante 6 años en el Ayuntamiento de Crevillent.

Destacando su dedicación y su labor constructiva a favor de los vecinos y vecinas de Crevillent, siendo sus áreas fundamentales de trabajo las de Educación y Medio Ambiente, y en la anterior legislatura en Servicios Sociales.

La renuncia de Dory Cortés se hará efectiva en el próximo Pleno ordinario y es entonces donde se iniciará el proceso de sustitución que le corresponde, como candidato al siguiente de la lista de la Candidatura de la Coalició Compromís, a Eloy Ginés Candela Rocamora.

Eloy Candela tiene 32 años y se presentó en las primarias abiertas que realizó la coalición y que tuvieron una alta participación y donde además de los militantes y simpatizantes, participaron todas aquellas personas que se inscribieron en el censo para votar en las mismas.

Eloy Candela es Técnico Superior en Animación Sociocultural y trabaja en una residencia de mayores. Es un crevillentino comprometido con su pueblo estando vinculado a la Semana Santa y  a las fiestas populares como las de  San Pascual, fue Presidente del CEU (Colectivo de Estudiantes Universitarios) y también realiza trabajos de voluntariado con personas discapacitadas.

Iniciado el proceso de sustitución Eloy Candela tomará posesión de su cargo en el mes de septiembre.

 

Dory Cortés renúncia a l’acta de regidora per motius laborals

Crevillent, 19 de juliol. El Grup Municipal de Compromís per Crevillent ha comunicat que la seua regidora Dory Cortés ha presentat la seua renúncia a l’acta de regidora per qüestions laborals.

Els companys del Grup Municipal han manifestat la seua comprensió davant la seua situació i la necessitat de dedicació plena en el seu lloc de treball com a mestra.

Dory Cortés ja va donar a conèixer al Consell Polític del col·lectiu local la seua intenció de renunciar a l’acta de regidor fa diversos dies i tots els seus membres així com els de el grup municipal van agrair la dedicació intensa i activa durant 6 anys en l’Ajuntament de Crevillent.

Destacant la seua dedicació i la seua labor constructiva a favor dels veïns i veïnes de Crevillent, sent les seues àrees fonamentals de treball les d’Educació i Medi ambient, i en l’anterior legislatura en Serveis Socials.

La renúncia de Dory Cortés es farà efectiva en el pròxim Ple ordinari i és llavors on s’iniciarà el procés de substitució que li correspon, com a candidat al següent de la llista de la Candidatura de la Coalició Compromís, a Eloy Ginés Candela Rocamora.

Eloy Candela té 32 anys i es va presentar en les primàries obertes que va realitzar la coalició i que van tenir una alta participació i on a més dels militants i simpatitzants, van participar totes aquelles persones que es van inscriure en el cens per a votar en les mateixes.

Eloy Candela és Tècnic Superior en Animació Sociocultural i treballa en una residència de majors. És un crevillentí compromès amb el seu poble estant vinculat a la Setmana Santa i a les festes populars com les de Sant Pascual, va ser President del CEU (Col·lectiu d’Estudiants Universitaris) i també realitza treballs de voluntariat amb persones discapacitades.

Iniciat el procés de substitució Eloy Candela prendrà possessió del seu càrrec en el mes de setembre.