El Grupo Municipal de Compromís vuelve a plantear en la Comisión de Obras la falta de seguridad en las obras que se están realizando en la C/ Sanchis Guarner, ante la pasividad del Gobierno Municipal.

Crevillent a 30 de mayo, el día 9 hace más de veinte  días, el representante de Compromís, Marcelino Giménez, denunció en la comisión de obras  la situación de peligro que suponen las obras que se están realizando en la C/ Sanchis Guarner para los escolares que acuden al colegio  Francesc Candela y al Instituto Maciá  Abela.

Por parte del Concejal de Obras Manuel Moya, respondió que la seguridad estaba garantizada con las medidas existentes, además de acusarnos de crear alarmismo con dicha reclamación.

Marcelino Giménez, Concejal de Compromís, explica que lamentablemente a día de hoy la situación sigue completamente descontrolada, precisamente esta mañana Compromís ha podido constatar que responsables del instituto Maciá Abela, han tenido que dirigirse a la Policía Municipal para advertirles del peligro que supone para los estudiantes  la falta de seguridad que hay en algunos tramos, donde se veían obligados a circular por debajo de las aceras, al estar obstruidas estas y los pasos de cebra.

La Policía Local que se encontraba en la zona a las 8 de la mañana ha tenido que improvisar para intentar controlar la situación de peatones y vehículos, nos consta que ya se había informado por parte de la Policía Local a los responsables municipales, advirtiendo del peligro por la falta de seguridad para las personas en su mayoría escolares.

Ante esta situación Compromís volverá hoy a requerir al Gobierno Municipal que actúe dentro de sus competencias que se tome el asunto más en serio y que ponga las medidas de seguridad necesarias. Además Compromís pedirá que se le entregue el Plan de Seguridad de la obra.

Y que dado que la empresa no está cumpliendo el plan de Seguridad y Salud, según reconoció el Presidente de la Comisión en la reunión del día nueve de mayo. Y que a la vista de los hechos, sigue produciéndose la situación de inseguridad, se abra expediente por incumplimiento del contrato a la empresa adjudicataria de las obras.

 

L’evidència no es pot amagar, ho diuen els pares i la policia
El Grup Municipal de Compromís torna a plantejar en la Comissió d’Obres la falta de seguretat en les obres que s’estan realitzant en la C/ Sanchis Guarner, davant la passivitat del Govern Municipal.

Crevillent a 30 de maig, el dia 9 fa més de vint dies, el representant de Compromís, Marcelino Giménez, va denunciar en la comissió d’obres la situació de perill que suposen les obres que s’estan realitzant en la C/ Sanchis Guarner per als escolars que acudeixen al col·legi Francesc Candela i a l’Institut Macià Abela.

Per part del Regidor d’Obres Manuel Moya, va respondre que la seguretat estava garantida amb les mesures existents, a més d’acusar-nos de crear alarmisme amb aquesta reclamació.
Marcelino Giménez, Regidor de Compromís, explica que lamentablement a dia d’avui la situació segueix completament descontrolada, precisament aquest matí Compromís ha pogut constatar que responsables de l’institut Macià Abela, han hagut de dirigir-se a la Policia Municipal per a advertir-los del perill que suposa per als estudiants la falta de seguretat que hi ha en alguns trams, on es veien obligats a circular per sota de les voreres, en estar obstruïdes aquestes i els passos de zebra.

La Policia Local que es trobava en la zona a les 8 del matí ha hagut d’improvisar per a intentar controlar la situació de vianants i vehicles, ens consta que ja s’havia informat per part de la Policia Local als responsables municipals, advertint del perill per la falta de seguretat per a les persones en la seua majoria escolars.

Davant aquesta situació Compromís tornarà avui a requerir al Govern Municipal que actue dins de les seues competències que es prenga l’assumpte més de debò i que pose les mesures de seguretat necessàries. A més Compromís demanarà que se li lliure el Pla de Seguretat de l’obra.

I que atès que l’empresa no està complint el pla de Seguretat i Salut, segons va reconèixer el President de la Comissió en la reunió del dia nou de maig. I que a la vista dels fets, segueix produint-se la situació d’inseguretat, s’òbriga expedient per incompliment del contracte a l’empresa adjudicatària de les obres.