Crevillent, 20 de diciembre. El Grupo Municipal de Compromís va a comenzar una nueva etapa con el lanzamiento de una revista trimestral, llamada “Alternativa. La voz de Crevillent”, la cual contará con diversos artículos de opinión, propuestas para la mejora del municipio, colaboraciones e información municipal y general.

Con esté boletín, que se distribuirá gratuitamente, desde el Grupo Municipal de Compromís nace con la vocación de que las propuesta y posicionamientos de este grupo respecto a la gestión municipal, así como todas aquellas cuestiones municipales que consideremos que son de interés para los ciudadanos del municipio sean conocidas desde la prospectiva de la crítica constructiva, y como un modelo alternativo de cambio a la política municipal  actual.

Esta es una revista del Grupo Municipal de Compromís per Crevillent y tenemos como objetivos claros, dar a conocer la actividad de nuestro grupo municipal, aquellas propuestas que, con mejor o peor acierto y siempre desde la humildad, hemos llevado a cabo para mejorar el bienestar de nuestros vecinos y vecinas.

También queremos traer al debate algunos temas que merecen que todos hablemos, reflexionemos y dialoguemos para ir construyendo una sociedad más justa e igualitaria y sobre todo para construir comunidad. También la revista estará abierta a distintas colaboraciones  como la que en esta revista inicial ha realizado el profesor universitario Francisco Escolano.

Recogeremos las aportaciones y mejoras de quienes nos leen e intentaremos dentro de nuestras posibilidades llegar al mayor número de lectores a través del papel y de los actuales medios digitales. En ese sentido la revista se publicará en las redes sociales a través de  nuestro Facebook oficial /compromispercrevillent/ y de nuestra página web crevillent.compromis.net.

Compromís edita una revista informativa del treball del seu Grup Municipal

Crevillent, 20 de desembre. El Grup Municipal de Compromís va a començar una nova etapa amb el llançament d’una revista trimestral, trucada “Alternativa. La veu de Crevillent”, la qual comptarà amb diversos articles d’opinió, propostes per a la millora del municipi, col·laboracions i informació municipal i general.

Amb estiga butlletí, que es distribuirà gratuïtament, des del Grup Municipal de Compromís naix amb la vocació que les propostes i posicionaments d’aquest grup respecte a la gestió municipal, així com totes aquelles qüestions municipals que considerem que són d’interès per als ciutadans del municipi siguen conegudes des de la prospectiva de la crítica constructiva, i com un model alternatiu de canvi a la política municipal actual.

Aquesta és una revista del Grup Municipal de Compromís per Crevillent i tenim com a objectius clars, donar a conèixer l’activitat del nostre grup municipal, aquelles propostes que, amb millor o pitjor encert i sempre des de la humilitat, hem dut a terme per a millorar el benestar dels nostres veïns i veïnes.

També volem portar al debat alguns temes que mereixen que tots parlem, reflexionem i dialoguem per a anar construint una societat més justa i igualitària i sobretot per a construir comunitat. També la revista estarà oberta a diferents col·laboracions com la qual en aquesta revista inicial ha realitzat el professor universitari Francisco Escolano.

Arreplegarem les aportacions i millores dels qui ens lligen i intentarem dins de les nostres possibilitats arribar al major nombre de lectors a través del paper i dels actuals mitjans digitals. En aqueix sentit la revista es publicarà en les xarxes socials a través del nostre Facebook oficial /compromispercrevillent/ i de la nostra pàgina web crevillent.compromis.net.