Crevillent, 28 de noviembre. El Concejal de Compromís Marcelino Giménez se pregunta que pretende decir el Sr. Moya cuando  dice que no se deben crear falsas expectativas respecto al circuito de running, y si estas declaraciones responden a su falta de interés en la gestión de esta instalación.

Que el Concejal de Deportes, Manuel Moya diga a estas alturas que no se deben crear falsas expectativas es algo preocupante, y que quizás sea la explicación de su lentitud en la impulsión como gobierno de esta propuesta, que ya se cumple un año desde que se propuso y fue aprobada por unanimidad, un retraso que solo se le puede imputar a él como Concejal responsable de las  áreas de deportes y obras, que son a las que corresponde la gestión de tema.

Respecto a que la autorización de la Confederación Hidrográfica del Segura, no se trata de un “simple trámite”, sino de un “proceso relevante”, dado que el permiso de la “Confederación”, es determinante para poder construir el circuito, Compromís le recuerda que la Confederación Hidrográfica es un organismo que está en manos del Gobierno del PP, y espera que sus gestiones, que no se entiende por qué se están demorando tanto, sirvan para que este organismo no ponga ningún reparo al circuito de running que es completamente compatible con las características de estos terrenos.

En cuanto a quien corresponde el mérito, a Compromís nos parece muy lamentable que se esté planteando por parte del Sr. Moya en estos términos, para Compromís lo importante es que esta propuesta llegue a buen término, y que los deportistas crevillentinos puedan disponer lo antes posible de ese circuito, y por eso insistimos en que queremos ser optimistas y que el Circuito de running sea una realidad en el 2017.

 

 

El Regidor d’Esports s’enfada i arremet contra Compromís per ser optimista respecte a posada en marxa del circuit de running

Crevillent, 28 de novembre. El Regidor de Compromís Marcelino Giménez es pregunta que pretén dir el Sr. Moya quan diu que no s’han de crear falses expectatives respecte al circuit de running, i si aquestes declaracions responen a la seua falta d’interès en la gestió d’aquesta instal·lació.

Que el Regidor d’Esports, Manuel Moya diga a hores d’ara que no s’han de crear falses expectatives és alguna cosa preocupant, i que potser siga l’explicació de la seua lentitud en la impulsió com a govern d’aquesta proposta, que ja es compleix un any des que es va proposar i va ser aprovada per unanimitat, un retard que solament se li pot imputar a ell com a Regidor responsable de les àrees d’esports i obres, que són a les quals correspon la gestió de tema.

Respecte a que l’autorització de la Confederació Hidrogràfica del Segura, no es tracta d’un “simple tràmit”, sinó d’un “procés rellevant”, atès que el permís de la “Confederació”, és determinant per a poder construir el circuit, Compromís li recorda que la Confederació Hidrogràfica és un organisme que està en mans del Govern del PP, i espera que les seues gestions, que no s’entén per què s’estan demorant tant, servisquen perquè aquest organisme no pose cap objecció al circuit de running que és completament compatible amb les característiques d’aquests terrenys.

Quant a qui correspon el mèrit, a Compromís ens sembla molt lamentable que s’estiga plantejant per part del Sr. Moya en aquests termes, per a Compromís l’important és que aquesta proposta arribe a bon terme, i que els esportistes crevillentins puguen disposar al més prompte possible d’aqueix circuit, i per açò insistim que volem ser optimistes i que el Circuit de running siga una realitat en el 2017.