Crevillent, 19 de julio,  Marcelino Giménez, como representante del Grupo Municipal de Compromís, denunció públicamente hace unos meses que se habían recibido varias quejas, por reclamaciones hechas por escrito y presentadas en el registro del Ayuntamiento, de personas mayores de 35 años, debido a que se les negaba la entrada a la sala de estudios del Centre Jove.

Ante el criterio del  Partido Popular de denegar el acceso a las personas mayores de 35 años que quisieran utilizar las salas de estudio, Compromís propuso la creación de un carnet especial para estas personas con el cual pudieran acceder para estudiar al Centre Jove, ya que es un edificio que ha costado mucho dinero de los crevillentinos, y es injusto que se estuviera negando el uso a personas que lo solicitaban, además estando sus instalaciones infrautilizadas.

A día de hoy el Partido Popular ha rectificado, asumiendo la propuesta de Compromís mediante la modificación del reglamento de uso de las instalaciones del Centre Jove que se va a llevar hoy a la Comisión de Cultura para su aprobación.

Marcelino Giménez, Regidor del Grupo Municipal de Compromís, ha valorado positivamente el cambio de actitud del Partido Popular, ya que esto supone que las personas mayores de 35 años que quieran seguir estudiando dispongan de estas instalaciones y no se les pongan trabas que no tienen ninguna justificación.

 

Les persones majors de 35 anys podran accedir a les sales d’estudi del Centre Jove
Crevillent, 19 de juliol, Marcelino Giménez, com a representant del Grup Municipal de Compromís, va denunciar fa uns mesos públicament que s’havien rebut diverses queixes, per reclamacions fetes per escrit i presentades en el registre de l’Ajuntament, de persones majors de 35 anys, a causa que se’ls negava l’entrada a la sala d’estudis del Centre Jove. 
Davant el criteri del Partit Popular de denegar l’accés a les persones majors de 35 anys que volgueren utilitzar les sales d’estudi, Compromís va proposar la creació d’un carnet especial per a aquestes persones amb el qual pogueren accedir per a estudiar al Centre Jove, ja que és un edifici que ha costat molts diners dels crevillentins, i és injust que s’estiguera negant l’ús a persones que ho sol·licitaven, a més estant les seues instal·lacions infrautilitzades.
A dia d’avui el Partit Popular ha rectificat, assumint la proposta de Compromís mitjançant la modificació del reglament d’ús de les instal·lacions del Centre Jove que es va a portar avui a la Comissió de Cultura per a la seua aprovació.
Marcelino Giménez, Regidor del Grup Municipal de Compromís, ha valorat positivament el canvi d’actitud del Partit Popular, ja que açò suposa que les persones majors de 35 anys que vulguen seguir estudiant disposen d’aquestes instal·lacions i no se’ls posen traves que no tenen cap justificació.