Crevillent a 5 de julio. El Portavoz Adjunto Grupo Municipal de Compromís, Jesús Ruiz, pedirá en la Comisión de Gobernación y  Régimen Interior, que se tomen las medidas necesarias para controlar la velocidad del tráfico en la Calle Ángel.

Esta petición se debe a las quejas recibidas por parte de los vecinos ante la velocidad de muchos vehículos que no respetan la limitación, y transitan por esta calle a grandes velocidades.

Compromís comparte la preocupación de los vecinos y considera necesario tomar medidas concretas para evitar que esto pueda provocar algún accidente irreparable.

En este caso el hecho de que haya un cartel de limitación de velocidad no es suficiente, ya que se trata de conductores irresponsables que no respetan las señales y por lo tanto se hace necesario tomar otro tipo de medidas, como podrían ser las bandas de frenado o reductor de velocidad, que pueda inducir a estos conductores irresponsables a reducir la velocidad de los vehículos, así como una mayor vigilancia policial en estas zonas.

 

Compromís demana un major control i limitació de velocitat en el Carrer Àngel
Crevillent a 5 de juliol. El Portaveu Adjunt Grup Municipal de Compromís, Jesús Ruiz, demanarà en la Comissió de Governació i Règim Interior, que es prenguen les mesures necessàries per a controlar la velocitat del tràfic en el Carrer Àngel.
Aquesta petició es deu a les queixes rebudes per part dels veïns davant la velocitat de molts vehicles que no respecten la limitació, i transiten per aquest carrer a grans velocitats.
Compromís comparteix la preocupació dels veïns i considera necessari prendre mesures concretes per a evitar que açò puga provocar algun accident irreparable.
En aquest cas el fet que hi haja un cartell de limitació de velocitat no és suficient, ja que es tracta de conductors irresponsables que no respecten els senyals i per tant es fa necessari prendre un altre tipus de mesures, com podrien ser les bandes de frenat o reductor de velocitat, que puga induir a aquests conductors irresponsables a reduir la velocitat dels vehicles, així com una major vigilància policial en aquestes zones.