Compromís per Crevillent recolza les negociacions per a formar un Govern a la Valenciana.

Crevillent a 18 de març, l’Executiva local de Compromís davant les negociacions entre partits per a la formació del Govern, considera igual que la Direcció Nacional de la coalició que s’ha d’arribar a un acord entre la forces del canvi per a la formació del Govern Estatal i descarta la celebració de noves eleccions.

En concret des de Compromís es ve defensant un acord entre les forces progressistes, que amb els resultats de les eleccions poden formar una majoria de govern que puga canviar les polítiques de dretes que ha vingut aplicant el PP i que està suposant que siguen els sectors de la societat més desprotegits els que estan pagant les conseqüències de la crisi.

En aquest sentit el Diputat Nacional, Ignasi Candela, que va assistir a l’última reunió de negociació entre Compromís, PSOE, i Ciutadans, manifesta la posició de Compromís de formar un Govern a la Valenciana ja que hi ha una majoria per al canvi que es pot articular entre PSOE, les Convergències, IU i Podem seguint el model del Govern del Botánic, que està funcionant molt bé, i que està demostrant amb els fets que una altra política que tinga com a prioritat atendre les necessitats dels ciutadans és possible.

L’Executiva Local de Compromís considera que per a poder canviar la realitat actual és imprescindible que es forme un Govern de canvi, amb les forces d’esquerra, que supose un canvi en les polítiques reals, i no en els discursos o en les cares.

Com a exemple de la necessitat d’un Govern de canvi tenim el contrast entre el Govern de la Generalitat que en el curt espai de temps que està governant ja ha pres mesures importants que afecten als ciutadans com el pagament als dependents, l’eliminació del copagament farmacèutic, ajudes per a llibres, polítiques de transparència que eviten la corrupció i el saqueig de les arques públiques etc… i el Govern del PP ara en funcions que segueix retallant drets i defensant la política del austericidi que ens han portat a situacions d’atur, desprotecció social i pèrdua de drets inimaginables fa més de trenta anys.

 

Compromís per Crevillent apoya las negociaciones para formar un Gobierno a la Valenciana.

 

Crevillent a 18 de marzo, la Ejecutiva local de Compromís ante las negociaciones entre partidos para la formación del Gobierno, considera al igual que la Dirección Nacional de la coalición que se debe llegar a un acuerdo entre la fuerzas del cambio para la formación del Gobierno Estatal y descarta la celebración de nuevas elecciones.

 

En concreto desde Compromís se viene defendiendo  un acuerdo entre las fuerzas progresistas, que con los resultados de las elecciones pueden formar una mayoría de gobierno que pueda cambiar las políticas de derechas que ha venido aplicando el PP y que está suponiendo que sean los sectores de la sociedad más desprotegidos los que están pagando las consecuencias de la crisis.

 

En este sentido el Diputado  Nacional, Ignasi Candela, que asistió a la última reunión de negociación entre Compromís, PSOE, y Ciudadanos, manifiesta la posición de Compromís de formar un Gobierno a la Valenciana ya que hay una mayoría para el cambio que se puede articular entre PSOE, las Convergencias, IU y Podemos siguiendo el modelo del Gobierno del Botánic, que está funcionando muy bien, y que está demostrando con los hechos que otra política que tenga como prioridad atender las necesidades de los ciudadanos es posible.

 

La Ejecutiva Local de Compromís considera que para poder cambiar la realidad actual es imprescindible que se forme un Gobierno de cambio, con las fuerzas de izquierda, que suponga un cambio en las políticas reales, y no en los discursos o en las caras.

 

Como ejemplo de la necesidad de un Gobierno de cambio tenemos el contraste entre el Gobierno de la Generalitat que en el corto espacio de tiempo que está gobernando ya ha tomado medidas importantes que afectan a los ciudadanos como el pago a los dependientes, la eliminación del copago farmacéutico, ayudas para libros, políticas de transparencia que eviten la corrupción y el saqueo de las arcas públicas etc… y el Gobierno del PP ahora en funciones que sigue recortando derechos  y defendiendo la política del austericidio que nos han llevado a situaciones de paro, desprotección social y pérdida de derechos inimaginables hace más de treinta años.

 

 

 

 

Arxivat en: Eleccions Generals 20D, General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *